Tuesday, October 23, 2007

Selamat Hari Raya 2

OK la ok la... aku dah cuti lama sangat.


Meh aku letak gambar raya ni dulu. Kalau ada sesiapa yang berkenan dengan sesiapa dalam gambar tu bagitau jer kat aku, nanti aku tolong siasat dah berpunya ke belum. Kalau kuota masih ada kosong pun aku bagitau la. Kalau nak jadi 'cradle snatcher' pun buleh. Tu yang kenal aku tu.. ha diam diam aje la ye, aku dah cukup femes. Takyahlah korang nak femeskan aku lagi naaa.

pssssttt aku yang pakai baju merah tudung pink pegang ketupat tuuuuu.... hahahahha



errr... selamat hari raya ye... maaf lahir batin. Kalau ada silap dan salah, keji dan umpat, mohon dimaafkan ye.

Makan ke puasa hari ni?

34 comments:

kekeke... said...

singgah...

akirasuri said...

He he he.
Sungguh sewit itu orang :p
nak minta otograp buleh :D

ELLEMILANO7 said...

baju merah tudung pink...hehehe...dekat2 ler tu..macam dah kurus nampak... tapi ngapa aku tak nampak cik sue? takkan cik sue yang berbaju melayu biru pakai songkok sambil pegang ketupat tu lak!

kau pakai baju kurung ke kau pakai baju nak pergi raya krismas?...huhu..

mudin001 said...

mana.. mana?

INDERA KENCANA said...

Mana..?? Mana...?? Mana..??
Takde la Ny...
Betul ke statement pegang ketupat tu..??

Pa'chik said...

indera.. katun tu lah... kekekek..

Indera Kencana said...

La... betulla!!
(Thanks Pa'chik sebab kasi tau aku.. Hehehehehe)

Tu la macam elle kata, yang saya nampak cuma yg pakai tak serupa sambutan ari raya tu. "Salah orang kot" saya kata. Saya dok cari lagi, kalau-kalau ada pakai baju kuning terang benderang. Takde juga.. Ishhh.. tak puas ati sungguh. Last-last Pa'chik bagitau. Tak baik kelentong tau!!

mak lang bedah said...

Salam..

Nampak meriah je kan gambar ni ?

Semua nampak hepi..cuma background lagu Sudirman ni menyayat ati sangat..anak aku dah boleh hafal lagu ni..hari2 dok dengar.

zura said...

Tipu! Tipu!
Bukan baju kuning, bukan baju merah tudung merah jambu!. Dia yang pakai baju kaler...kaler..macam bendera M'sia tu! Waaaakakaka.
Pandai ko nyorok yea..sedondon dengan bendera M'sia.
Ny,
walaupun wajahmu tidak kukenal, lobang hidungmu tetap menjadi poojaan hatiku...ala Kasim.
Elle, aku rasa Cik Sue jadi kemera woman lah...sebab tulah dia tak de dalam gambar ni.
Ny, aku nak kenal ngan mamat pakai baju biru pegang ketupat tulah..ala comeinya dia..

Dura said...

Meriah..meriah..meriah..Macam rombongan Cik Kiah ke sukan komanwel..

Hei Ny ko jangan nak menyorok ..mentang mentang ko tengah dok gumbira kat belakang bendera tu sambil menguyah ayam goreng..apa ko ingat aku tak tau?

Duit raya aku mana mah?

kemat said...

ramai2 nie korang wat jamuan makan aper..ada bakar lemang tak akt saner...

Azhar Ahmad said...

Comel juga buk khairyn nihhhh

Ainin Naufal said...

meriah sungguh. ketupat tu hanya untuk digayakan je ker? hehe...

Ainin Naufal said...

meriah sungguh. ketupat tu hanya untuk digayakan je ker? hehe...

Ainin Naufal said...

meriah sungguh. ketupat tu hanya untuk digayakan je ker? hehe...

Ainin Naufal said...

meriah sungguh. ketupat tu hanya untuk digayakan je ker? hehe...

Ainin Naufal said...

meriah sungguh. ketupat tu hanya untuk digayakan je ker? hehe...

Ainin Naufal said...

mak kau! terderet lak aku post komen nih. minta sori sekali lagi raya2 ni. huhu.

blackpurple @ jowopinter said...

Wah! wah! si ainin naufal itu main spam pulak ekk...

nak kena beli kanta pembesar baru boleh tengok gambar tu nampaknya! He he he..

khairyn said...

salam

kekeke
singgah jer? mana duit raya nyer? Hari tu berkepuk2 takkan tak ada tinggal barang 10lai lagi kot?

akira si ibu saudaraku (lalala)
oh! Percubaan pertama bergaya. Berjaya! Yes! Jalan di Buchanan Street, berjaya mencuri pandangan mat2 salleh. Muah!! to you guys! *wink wink*

elly
tak aci ko main ugut!
ya ya.. aku tak pakai baju krismas. nanti jadi santa claus. ya ya aku makin lawa. naper? Jeles? wakakakakaka.CikSue tu org sibuk begambar dia sibuk berborak. Nasiblaaa.. sapa lambat kena tinggal hahahaha

mudin
tuu tuuu! kat banner. :)

indera
hahahah statement tak betul. Ya tak de pegang ketupat kakakakaka

pa'chik a.k.a ahem!
ai thank yu!!
tadaaaaa!

khairyn said...

indera
hehehehe.. tak tak.. tak baik kelentong orang kan??? tapi err tipu sket tak pe kan?? Setan dah lepas masa hari raya hahahha

mak lang
ish ish ish.. dlm 50% gak aku tak kenal dorang tu hahahah especially bebudak cina mana tah yg datang makan hahahahaha.. At least tahun ni ramai gak sebab we all invite semua komunities join sekali.
Anak ko dah hafal? Nampak sangat mak dorang suka menebeng kat blog aku nih.
Oh! Tahniah dah dapat kerja ek?? kekekeke.

zura
ish aku tak nyorok laaa.. aku ada tu tu tu! Best gak beramai-ramai makan kuih, nasi impit, lemang, lauk pauk yang sedap. Tapi biasala aku bila dah nampak makanan, aku social ngan makanan aku jer la. Tu brother yg pakai baju pink tu Abang Salim namanya.. dia teman buat lawak aku. Datang siap bawak botol susu tayang kat beg. Dia akan jadi sumber 'inspirasi' untuk projek ke 2 aku kakakakaka.
Oh CikSue memang begitu. Org dok sibuk ambik gambar dia sibuk borak.

dura
oh ko sorang aje yang pandai teka! hahahahaha nah! sekupang! Jangan bising. sekupang sini tujuh kupang malaya 3.8 kupang tanah amerika aaaa. Banyak tuu. OH memang meriah. Tak sesia aku mintak cuti kerja kekekeke.

kemat
ni jamuan raya. Kalau ikut banner tu tulis - majlis sambutan aidilfitri komuniti malaysia di Glasgow - huhuhuhu. Bakar lemang? errr nak hantar buluh ke? We all bakar dlm microwave jer la.

khairyn said...

enchek azhar
oh! Tersangatlah comelnya huhuhuhu.

ainin
huhu spammer tak bertauliah hehehe.. ketupat tu 2D jer la plak hehehe. Kalau yang 3D mesti dah abes dah. Buat nasi himpit ikat plastik jer la kami kat sini. hehehehe

Rasanya blog ni pun mabuk kueh raya kot. hohoho

purp
hoho tak perlu kanta pembesar. klik saja pada gambar. :D

akirasuri said...

Hahak!
Oooh gitu..
Macam tu boleh dapat ehem orang jerman terakhirlah kan kan kan :P

Iman Mawaddah said...

Yang tepi bendera Malaysia tu ya?

kingbinjai said...

file besar lambat nak bukak

ona said...

salam,

rasanya macam kenal saja yang pakai tudung pink barisan tengah baju biru bunga pink. nama dia farhana, rakan lama dari uia..betul ke atau pelandok dua serupa.....

mak lang bedah said...

Salam

Jam kat Glasgow dah lambat sejam ke ?

13may said...

kim salam kat budak yg pakai baju merah tudung pink pegang ketupat tuuuuu yea.... ;)

Anonymous said...

busuk la ko..melilau mata aku mencari..
cheh ! :P

kim salam yg kat abg bujang2 jer..
kalo depa sdg mencari calon istri...pekata .ko kenenkan dgn aku...
okeh??

thenk u...selamat hari raya maaaf zahir batinn...

-tOS_

Anonymous said...

busuk la ko..melilau mata aku mencari..
cheh ! :P

kim salam yg kat abg bujang2 jer..
kalo depa sdg mencari calon istri...pekata .ko kenenkan dgn aku...
okeh??

thenk u...selamat hari raya maaaf zahir batinn...

-tOS_

Sastri said...

kecik2 nyer gambar... camana nak pilih? keskeskes...

mak lang bedah said...

Salam

Lamanye ko menghilang. Takde idea ke ?

Hampeh betul Glasgow Council ni..kalu nak bg keje kat aku cepat2 la..bnyk lg shopping complex aku boleh mop..cewah !

izinni said...

selamat hari raya haji ... hehehehe

sebulan ni aku akan start busy. ada job buat report for cidb. terpaksa let go course translation sebab bertindih. "economic impact on construction industry 1980 - 2005". nak mampus kan kan kan?? macam nak buat thesis gitu. punya la banyak stats, graphs yang aku kena analisis. belum lagi budget reports dari tahun2 tu. aku memang carik nahas. end november kena siap.

kirim salam sue ek.

Pa'chik said...

kawan ko baru nak ada balek neh... blog dok lagu tu juga...

ko pun sama.. raya hapa lelebih nih... kekekek...