Tuesday, October 27, 2009

Alhamdulillah

Alhamdulillah dah tiba di Glasgow tengahari tadi. Alhamdulillah gak tak ada masalah nak melepasi imigresen huhuhu...

sekarang tengah jetlag. Mata kuyu jer ni tapi cuba tahan-tahankan gak. Rasanya tak lama ni mesti surrender la ni.. kang pukul 3am ke 4am terkebil-kebil dan lapar huhuhuhu

huwargh!!! Ngantuk..

Esoklah sambung citer, nak bungkus dah dalam duvet. Yes! Aku cintakan duvet tebalku.

Best!

Cik Elly - Glasgow sejuk dan kau dah tak dengar lagi aku komplen pasal panas huhuhuhu

11 comments:

rezeki said...

salam ryn,

alhamdulillah, segala puji bagi Allah ,selamat sampai ke destinasi dan dipermudahkan urusan.

jetlag bgeh,ngeh,ngeh

cite psl jet lag, teringat kami setiap kali ke UK kena jetlag. sampai2 kul 6 , sempat angkat beg , then daboommm.
kul 2-3 dh terbangun . Apa nak buat, last mrs pegi dapur ,masak siap menumbuk lesung lagi.Mat salih sebelah mesti kata, apalah dia org ni buat pagi2 buta.

Balik mesia, kena jetlag semula. Pegi keje mata kuyu je, last2, cari pot , dabommm.

ńĕĕń said...

Salam...

alhamdulilah dah selamat sampai...

selamat berehat & selamat meneruskan perjuangan yang berbaki setahun lagi... insya Allah...

cikgu mas said...

salam ryn

take ur rest dear,tido puas2,,ek,alhamdulillah dah sampai tu..

mama ju, said...

Bersyukur dh sampai.Pejalanan jauh mesti jetlag.Teringat kisah lama,mama sekeluaga ke uk tinggal kat rumah senior ,tidor punyalah lama sampai anak dia nak guna biik pun kami tak sedar...malunya..Jgn lupa creta lagi...

Ayah Zain said...

Salam,

dah sampai umah yer. ok welcome home again my dear lady.

LEELOO-ELLEMILANO7 said...

fuhhhhhh..aman aku x dgr bebelan hang pasal panas tu lagi...sejak hang balik kat sini asyik dok hujan jek...ayoyooooo...suka naaaa dah dapat bungkus dalam duvet kalau x tu asyik tido bawah kipas jek...hazab panasnya...kwang3

izinni said...

aman jugak elly sebab boleh sambung diet yang terbengkalai sebulan. hahahaha ...

anyway ... aku baru perasan imaen panggil hang raihan .. sebab yahoo ko ryhan .. ek?

khairyn said...

salam

rezeki
hehehe alhamdulillah semuanya selamat. Malam tadi kul 6pm dah hanyut dah.. pagi tadi kul 4am dah jaga tapi paksa gak tidur last2 pening kepala hehehe. Perut pun lapar tapi malas punya hal, makan cakar ayam hancur yg mak bekalkan hahahaha

neen
alhamdulillah. Maaflah tak dapat nak jumpa sebab tak berani nak berjanji masa tu. InsyaAllah, tahun depan kita jumpa ek.

cikgu Mas
ya ya lega sesangat alhamdulillah memang dipermudahkan laluan... walaupun sebenarnya banyak gak rintangan nak balik ni hahahaha.. apa pun syukur alhamdulillah

mama
dah memang adat ke tempat sejuk, perkara yang paling best adalah tido, macam x nak bangun je hehehe. InsyaAllah akan bercerita

khairyn said...

ayah zain
terima kasih bebanyak. Maaflah hari tu kita tak de rezeki nak berjumpa. InsyaAllah lain kali. Hari tu pun tak balik kampung Pontian sebab mak banyak urusannya kat Melaka tu. InsyaAllah lain kali kita ketemu ek.. sebab dah kenal big boss (cikgu Mas) ni senang la nak jumpa ngan yang lelain :)

elly
hahahaha.. memang panas nak buat camner. Aku membebel sebab kerajaan asik potong pokok je banyak sangat projek rumah. Tapi kan ke aku kata rumah ko tu sejuk sikit sebab depan tu masih lagi pepokok banyak. Sikit hari lagi rumah ko akan panas huhuhu

izinni
elly tu aman dalam bohsan tu. Dah dok sengsorang nak buat apa lagi baik pi gym hehehe.. kalau ada aku adalah aktivitinya pi bebel kat aku yg asyik sesat je bawak keta, pi makan japanese food, pi tengok wayang, pi jumpa orang sana orang sini hahahaha

Dura said...

Alhamdulillah harny ...AKHIRNYA :) semuanya selamat ..aminnnn.

Best nya sejuk2 gini berbalut ngan duvet..nyamannnnn ;)

LEELOO-ELLEMILANO7 said...

ye...ye...x larat aku asyik kena bebel bagutau jalan itu ini...ater jalan dah berubah2 tiap bulan, hang balik lain kali mungkin dah ada jalan 3 tingkat lak kot...

izinni...akhirnya dpt aku berdiet kembali lepas sebulan melayan karenah cik kak yg nak makan itu ini...tu pun aku tau dia x puashati gak ngan japanese food dia tu, nnt kita pi jepun ler pulak pasni!balik lain kali aku bwk pi Tenji mmg best giler, hang makan smpi pengsan pastu bangun makan balik...