Tuesday, October 07, 2008

Open Houses

Aktiviti - makan

Tempat - Seputar Glasgow (Govanhill, Charles St, Townhead dan Cumbernauld)

Masa - 10am-9pm Sabtu dan Ahad

Menu - Hidangan Melayu.


Keterangan gambar - erk! Gambar di ambil di satu rumah saja. Rumah pasangan Abang Kush & Kak Ahnis hihihi



Hero tayang makanan


Suka ayam!



kuih raya. Tuu... biskut makmur.. huhuhu teringat biskut makmur bondaku.


The beautiful ladies.

14 comments:

achik said...

selamat hari raya kak khairyn.. maaf zahir batin.. :)

drbubbles said...

selamat hari raya to you guys in Glasgow...ha ah..ramainya beautiful aweks!hehehe...

by the way, our food distribution is still ongoing. this weekend pi kelantan.the week after somewhere in kedah.and the last week of syawal di Sabah and Melaka....

adik,ayg,awa,our,ucu,cik wawa,salad,sala,buya,bam said...

Selamat Hari Raya....kalu ikut dlm gmbo ni smua dah s-m size... i wonder...
Maaf Zahir Batin... :D

Pa'chik said...

sapa main intenet taim openhaus tu weh.. siap stenbai leptop kat dapur lagi...

izinni said...

Ayammmmmmm .... tetap gebu dan seksi mengancam tidak kira di negara mana pun.

Sueeeeeeee .... tetap maintain!

Errr yang lain kurang kenal. hehhehe

Apa pun selamat hari raya untuk sekian kalinya untuk kau dan kawan2 kau.

khairyn said...

Salam

Achik
Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin juga!

DrBubbles
Hoh! Tang aweks gak yang dia nampak. OK pilih yang mana suka. Adik-adik belia muda remaja tu.. kenal lagi ke dengan si baju hijau haha
Oh! Thanx for the update. Semoga project berjalan dengan lancar. Selamat Hari Raya.

Our
Selamat Hari Raya juga.
Do not wonder. You wonder wrong! kakakaka

Pa'chik
Oh my dear pa'chik. Laptop dan internet adalah dua keperluan penting untuk perantau berhari raya. Kalau tak de dua-dua tu tak dapatlah kami menikmati playlist hari raya kat imeem yang berduyun-duyun banyaknya hahahaha

izinni
oh ayam! Ayam gebu, ayam macho, ayam seksih, ayam cun gila hahahaha yep ayam golek itu sangat sedap. Resepi ada kat blog kak ahnis tu.
Selamat Hari Raya. Tengoklah next week insyaAllah aku call ko kot. Kena tunggu giliran. Masa tak mengizinkan hahaha

izinni said...

ohh aku rasa seakan dimadu- honeykan! siap ada giliran bagai. ahahahhaha ...

kalau takde masa tu takpe la weiii ...

aku ni tengah berkira2 ni nak gi beraya umah ko kat melaka. rancangan je ni ... hehhehe ... sapa aku nak ngekor ya ... hmmmm ...

Pa'chik said...

ala... tayah je guna imeem... kan leh stor je lam hakdis... bukan besor pun...

Mimi Amilia said...

waa.. i dah terlepas cumbernauld nyer open house.lepas ni umah kita lak nyer open house+besday party...huhuhuhu(ptg ni nak carik kuih raya bawakbalik)

ńĕĕń said...

Salam...

masa open houses nilah dpt jumpa ramai orang kan... kira aktiviti penuh lah sepjg musim raya ni kan...

kat sini (ofis), esok (Jumaat) baru mula rmh terbuka...
kat rmh pula, marhaban mula semlm (Rabu).
tadi pula, oleh kerana kantin blm beroperasi, kita org buat potluck utk sarapan hingga minum ptg. Tak biasa gi mkn kat luar sebenarnya memasing ni... tu yang rajin...

akirasuri said...

Kak Khair..
Sungguh kacak mamat baju oren.. Tolong ngoratkan.. Wakaka! :))

Pssttt.. Nak tengok gambar raya Kak Khair.. Bila nak berendek sama2 ni.. :D

lelakiyangbaikmacam... said...

oit oit... cer ko rebiu sikit cerita nih... buleh? jemari seni time dak?

khairyn said...

izinni
nak buat camner? kang mak aku marah kang tak tipon dia hahaha. Hari lain aku kerija laa

pa'chik
alahai, buat apa memberatkan hatdis kalau sedia ada kat dlm imeem tu. Lagipun tak yah pening2 nak donlod lagu apa. Pilih aje playlist mana yang nak huhuhu

mimi
huhuhu.. I balik makan je la yu ye ye.. ai kerja.. macam tak tau la plak. hehehe. Open house Cumbernauld memang meriah sesangat.

neen
nampak gaya weekend jer dapur kami tak berasap hahaha... makan free semata-mata. Alhamdulillah. Ada gak yang buat potluck sebab tahu tetamu ramai. Huhuhu rindu potluck n picnic ngan members. Kalau buat, lokasi kami selalu di KLCC.

ati
ish! Tak boleh tolong dingoratkan sebab rasa ada orang telah 'dingorat' hari ni (10/10/08) hahaha
Pssttt... gambar raya tak de. Malunya!!!

lelaki perasan baik
huhuhu.. aku baca skit jer la weh! Tersangatlah sibuknya dengan essays aku yg berlambak2 dah ni. Apa pun maybe ada potensi dan silalah penulisnya membuat sinopsis dan diserahkan pada jemariseni untuk pertimbangan. Publishers lain pun ada gak. Penulis kena rajin survey mana yang berkenan di hati. :)

zwitterion said...

salam aidilfitri..sy suka biskut makmur.