Wednesday, January 17, 2007

Selimut putih halus

Salji yang turun sekitar jam 9pm berlarutan hingga satu jam lebih. Pandangan di tempat letak kereta yang dilihat di sebalik lensa di teratak Wirawati....
Pagi ini... Semuanya hilang di bawa angin dan cair diterjah hujan.

12 comments:

Iman Mawaddah said...

Alahai...tengok gambar2 ni, tersangatlah teringinnya hendak further study dan merantau ke negara orang. Tapi masa dan amanah terhadap orang2 yang tersayang tidak mengizinkan saya pergi..tapi tengoklah ..siapa tahu suatu hari nanti :)

AKMA said...

Terpandang 'gambar' tu...teringat Rocky's bru. :)

ainee said...

Plymouth belum snow lagi T_T

khairyn said...

Salam

Iman,
InsyaAllah. Saya doakan supaya dipermudahkan urusan.

Akma
Ah! Mengambil masa berehat dari menulis? oh! Gambar? Protes kerana terpaksa memprotes tehehe. Rocky ahahaha.. saya kata dia anggur masam

ainee,
hari ini snow lagi. Lebat gitu!

Anonymous said...

Salam..

Apa khabar saudari? Rindunya saya pada saudari. Lama juga kita tak berkirim berita ya. Kali terakhir kita berbicara hanyalah berkaitan T.A.C. saya ada berkunjung ke rumah kekanda saudari, alhamdulillah, mereka selesa nampaknya di rumah baru tersebut. Anakanda2 juga alhamdulillah sihat. Si kecil juga makin comel dan keletah.

Seronoknya melihat salji di sana. Tentu sejuk. Bilalah agaknya saya akan sampai ke sana? Mungkin tak lama lagi? :) insyaallah.

ainee said...

kak khairyn, i saw ur name in azhar's blog. "khairyn glasgow scotland". it's u innit?? whee~ i found you~~!

13may said...

salji ngan salju sama dak???? hahha...

Salam Maal Hijrah

sang diva said...

Selamat Tahun Hijrah kawanku. weh aku tak taulah kenapa ramai sangat suka salji dan tempat sejuk, tapi if you give me parks and seas on hot afternoon, I'm game to it!

khairyn said...

salam

ainee,
aik? looking for me? Saya lah itu.

13May,
bro, ada beza apaa... salju dan salji = ejaan hehehe.. saya tak cukup puitis la.

sang diva,
i love spring... cantik. Tak panas tak sejuk. Dont give me sea.. i don't like sebab tak pandai berenang huhuhu

ainee said...

syukur saja kerana scotland tidak ribut seperti di england. risau saya mahu keluar rumah. tadi ada hail sedikit. besar sedikit dari kacang hijau. pasti sakit jika badan kena hail sebesar itu.

miss said...

hail..??

akuhas said...

miss,

hail = hujan batu

semalam kat tv mesia tayang wayang twister ... besor-besor hail