Tuesday, May 20, 2008

Yes, you there!



Hallo there! Well, I'm going to tell you guys one thing.





Am gone on hibernation mode now.

Take care there. And please please please pray for me! Exams starting!


update 21/05/08 - 14.19
Kau tahu apa jadi pada orang yang panik dalam musim peperiksaan?
1. masak kari ayam lupa letak serbuk kari
2. permukaan meja jadi touch pad laptop lalu tertanya-tanya kenapa cursor tidak bergerak?
Hmmm....

update lagi

Kenapa MU mesti menang?????
I hate MU!!!

34 comments:

thE pengaranG said...

good luck!
em... harga beras glasgow naik x?
hehe...
ok.
^-^

-budak innocent-

KAMATO said...

Good luck, moga success

ńĕĕń said...

Salam...

Good luck, moga berjaya, insya Allah. (Y)

Najmuddin Yusoff said...

Oh, selamat berhibernasi. Semoga keluarnya nanti dengan penuh cemerlang, gemilang dan berbilang-bilang A nya. Amin. :)

bimmer553 said...

Best Of Luck ! Ada soklan bobor tak ???

ELLEMILANO7 said...

selamat berperang dengan exam...beruang kutub tu ikut pi exam sekali ka?comel pulak dia dok camtu...

achik said...

chaiyok!! chaiyok!!
semoga berjaya dgn jayanya.. :D

akirasuri said...

Berusahalah!

Ainin Naufal said...

chaiyok! lud lak!

nUr@dDeEn said...

Kak!
Moga sukses!
Berusaha sudah!
Tawakallah!
:)

ńĕĕń said...

Salam...

relax...
tenangkan fikiran...
lapangkan dada...
dah berusaha...
berdoa...
bertawakal lah...
insya Allah, dipermudahkan Nya segala urusan. Amin............

Best of luck!!!!!

akirasuri said...

Selamat pengantin baru!

Eh silap..

Selamat berhibernasi sambil belajar.. :D

khairyn said...

salam

cik budak innocent
ye harga beras pun dah naik mencanak-canak kat sini. Kurangkan makan nasi lebihkan makan roti?? haha

kamato
terima kasih. InsyaAllah.

neen
insyaAllah

tok
huh.. harapannya begitulah. InsyaAllah

bimmer
hahaha ada, cuma tak tau jawapan jer, garentilah berbelit-belit menggoreng hehe

elly
thanx dear. Berunag tinggal, dia kata tak tahan panas kat exam hall haha

achik
thanx InsyaAllah

ati
baiklah!

ainin
hang ni nak ucap good luck ke loklak? hahahaha
apa pun insyaAllah

nur
seperti usaha kurang mencukupi huhuhu
InsyaAllah

neen (lagi)
thanx. InsyaAllah cuba bertenang dan kurangkan panic attack hehe

ati (lagi)
ye ye terima kasih dengan ucapan pengantin baru eh silap hibernasi tu. haha

indera kencana said...

Kalu masak kari tak letak kari jadi apa? Jadi gulai lemak la kot naaa..??

Selamat menempuhi gerbang peperiksaan...

cucumatlela said...

kesian kat kau..
semoga berjaya ...
toyolkan ajeeeeeeeeeeee

kemat said...

all the best....

khairyn said...

indera
hoo terpikir gak nak biarkan jadi gulai lemak tapi kan.. segala bunga lawang, kayu manis bla bla semua dah campak kat dalam tu.. nak tak nak tuang gak serbuk kari hahahaha
Esok mula exam adoi!

cucumatlela
toyol kata dia tak moh datang sebab dia takut naik flight. Nak buat camner ni?

kemat
oh thank you!

ńĕĕń said...

Salam...

sempat lagi tengok bola tu...
okey gak kan nak mengurangkan tension...
ke makin tension sbb MU menang...

Apa pun jawab sebaik yg mampu, insya Allah.

akuatik said...

semoga bingkisan penuh kasih sayangku itu dapat menenangkan tensi mu

huhuhuhu

ELLEMILANO7 said...

Huk aloh,masak lauk kari tapi lupa masuk serbuk kari, macam orang masak nasi tapi lupa taruk beras...aaa???

Tarak suka MU takpa,kasi duduk diam2 saja...dey apasal tarak suka MU? aku sangat suka MU sebab kaler merah...hahaha...RED DEVIL!!!! aku kan tersangat ler suka kaler merah nih sesuai ler ngan karakter aku yg garang bak rimau...

Yea...yea MU menang!..MU menang...MU menang!!!! meh aku nyanyi satu lagu khas buat hang...'glory...glory man united!!!' saper suka MU je tau lagu nih...camne nak kirim beli t-shirt Ronaldo ni dah hang tak suka MU nanti mana tau,sampai2 sini tgk baju tu tinggal benang je...huhuh

blackpurple @ jowopinter said...

Semoga kamu berjaya dengan cemerlang!

izinni said...

deyy tanggechi,
belakang kalu ada lupa taruk itu serbuk kari kalu .. kasi tumis itu kari sampai naik minyak dulu .. baru kasi taruk itu kari dalam itu kuah. ada paham, tanggechi?

best of luck ;)

ńĕĕń said...

Salam...

Macam mana exam hari pertama?
Harap tiada apa2 masalah & semuanya berjalan dgn lancar, insya Allah.
Kiranya lepas 6hb dah merdekalah ye...

Teruskan perjuangan!!! Ramai yang mendoakan kejayaan anda, insya Allah.

rajawali said...

;)

zwitterion said...

all the best dan jugak selamat berhibernasi..

our said...

elo elo... masih busy exam ke... Selamat Maju Jaya..chaiyok! chaiyok!

banat @ saffa @ hazwani said...

akak~
gud luck tau...tau..tau
ala~mesti boleh punye, not to worry
selamat!

Abang Long said...

usaha, doa, tawakal ...InsyaAllah.

alaf21fc said...

Salam hormat. Minat membaca novel ALAF 21 ?

Jomlah sertai peraduan AKU dan BUKUKU.

kingbinjai said...

semoga berjaya. yah! i hate them too!

Sastri said...

sas doakan semoga berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan...

all the very best to u, mate... :D

ummu al hanafi said...

Hi!!
GooD LucK !!!
SemogA JadI StudenT CemerlanG
:)

-Zahila-

13may said...

selamat maju dan berjaya :)

khairyn said...

untuk semua

terima kasih atas kata-kata semangat dan juga doa kalian. Budi baik semua aku hargai.

terima kasih sekali lagi