Tuesday, July 14, 2009

Dilemma

Aku dok garu kepala la ni
Kalau aku panjat menara komunikasi, apa agaknya aku dapat?
a - aku dapat signal best
b - aku dapat penat
c - aku kena electrocuted

OK OK bukan niat nak panjat pencawang elektrik, cuma menara komunikasi jer.

Apa ke hal ramai naaa orang suka memanjat menara komunikasi ni?

Best kot nampak pemandangan atas (aerial view) tapi yang ada hutan aje kan?

Tak pe, tengoklah hasilnya nanti. Mungkin aku tak panjat. Dok bawah aje lah makan eskrem, ataupun aku lepak tepi sungai aje. Huh! Mancing pun best ni.

7 comments:

Najmuddin Yusoff said...

Aik, apa ke halnya pulak?

Aku yang kerja dalam line ni pun nak elakkan seboleh mungkin dari tower. Banyak risiko kepada kesihatan woo... kemandulan, kanser etc.

DeeN said...

Er... apa motif sebenar orang nak panjat menara neh, kak? Hehehehe!!
Jangan panjat tau, dok bawah jer. Buatlah aktiviti seperti yg dicadangkan. Takut nanti akak panjat, takleh turun plak. Huhuk!

(ada berita hari ni, sorang pelajar lelaki UTM maut jatuh dari tingkat 4 Kediaman Siswa Jaya). Sekian, terima kasih.

izinni said...

aku tau la ko nak dapat first honour in communication. tak yah la sampai ko nak panjat menara tu .. ahahahahaha

tarik napas pepanjangggggggg .. lepasssssss ... pastu gi beli eskrem sambil mancing ikan. dapat sekor, lepas .. dapat sekor, lepas. amalkan kekdah catch and release gitu. pastu ko gi kedai beli ayam ... masak .. kenduri ayam golek. heheheheh

kasihmelati said...

Bayar nazar lulus peksa ke ko nak panjat menara tu?
Jangan lupa plak ko tinjau2 mamat gujerat hari tu kat sana ek. Kesian kawan kita tu. Mana la tau kot kot boleh jejak kasih balik. ekekkeekekekeke.....

ona said...

salam,

ko nak masuk gruo mat gian ke...kat msia cuma mat gian yang suka panjang pencawang n curi kabel..kalau ada rezki boleh jual tapi kalu rezki lagi baik terus menghadap Ilahi...

ELLEMILANO7 said...

aku x kesah hang nak panjat apa pun...yg aku tau aku nak t-shirt michael jackson yg diaorg dok jual kat arena O2...pi beli!!!!!! :-p
tapi alang2 t-shirt tu aku nak tambah lagi boleh...mmm apa2 yg berkaitan ngan MJ yg dijual kat situ...hehehehe

kingbinjai said...

awat nak panjat?