Saturday, August 22, 2009

Ahlan wah Sahlan!

Wah... wah... wah....

Kali ini Glasgow tak degil, tak ikut kepala sendiri. Tapi, tak tahulah kan, nanti kalau nak raya buat perangai balik. Bukan boleh diramal Glasgow ni.

Kalau tahun lepas aku sambut raya dalam keretapi, adakah tahun ini aku akan beraya dalam satu lagi mode pengangkutan awam? Bermaaf-maafan dalam perjalanan? Keluar aje dari Glasgow, terus makan? Sebab tempat lain dah raya, Glasgow saja tak raya! Hmmm.... menarik juga kalau nak buat lagi tahun ni.

Sengih sana sengih sini sambil ucap Eid Mubarak! Hahahaha..

Ahlan wah sahlan Ramadhan! Ketibaanmu memang kutunggu!

Untuk semua, aku mohon ampun dan maaf sekiranya ada tulisan aku yang menyakiti hati samada tidak sengaja ataupun... ahem! Sengaja. Ya, aku adalah hamba yang lemah yang sering gagal mengekang nafsu. praying



Bilik dengan tema 'The Ramadhan Look' huhuhu peace sign

8 comments:

akuatik said...

Apa beza dengan The Syaaban/Muharram/Safar Look?

khairyn said...

The duvet look?
huhuhuhu

ELLEMILANO7 said...

ooo bulan ramadhan pun kena tukar suasana bilik gak rupanya ye...mmmm aku x leh nak wat apa2 sbbnya rumah penuh dek kotak2 utk berpindah randah pas raya :-)

Dura said...

Wahhhh gitu ! Boleh tukar2 suasana lagi . raya haji lain..raya puasa lain..nisfu syaaban lain..berapa banyak duvet dan sarung bantal kena tukar ni weiii hehehe..

Elly - Kes baru masuk court kalu..suda mau pindah ka? Berapa lori mau angkut itu barang lar..ayoyo..cet!

akirasuri said...

Kak.. Selamat Berpuasa! Maap salah silap ek.. :D

Wow! Bilik itu adalah comel.. Neat-nya bilik, hehehehehe! tak tengok lagi bilik sy, sungguh bersepah! :p

ELLEMILANO7 said...

Dura : itu kes masuk court utk rumah kat Ipoh, yg nak pindah randah ni umah kat KL...dah baper kali aku dok berpindah randah kat KL ni daaa...itu almari sudah senget benget sbb asyik berpindah daa..lama2 tinggal daun pintu ngan skru jek..hahaha

p/s : sorry ler ny, kitaorg dok bersembang diblog hang, biasa ler bukan setakat diblog, di FB org pun kitaorg x malu bergossip...kahkahkah

achik said...

selamat berpuasa.. :)

khairyn said...

Elly
saja je nak tukar warna. Kalau tak, katil tu putih jer. Kang raya aku tukar kuning plak hahahaha

Dura
huhuhu.. set duvet cuma ada 3 jer. Tu jer la tukar-tukar hahaha.. Putih, merah, kuning. Sat gi kena cari biru - boleh jadi warna-warna bendera kitaaaa!!!!

cik akira
neatnya sekali sekala, sepahnya berhari-hari hahahaha... itulah bilikku lalala

Elly & Dura
Huk aloh, my oose is your oose. Borak la macamana korang nak borak pun. Wa tadak kisah punya worang :D

achik
Selamat berpuasa dan beribadah buat achik juga :)