Monday, July 21, 2008

Siri Jelajah Scotland - episod 1









16 comments:

orangjahat said...

i-spy.. cik mimi in one of those pics... :p

woahh bestnyeee!!! sure beats my run-down-to-segamat-holiday-trip.. T.T

khairyn said...

haha cik mimi is always my model. Lagi senang sebab model ni memang suka berposing kekekeke

sesungguhnya trip ini memang best. And i'm having trouble sleeping tonite. Dah kul 3am, my eyes still wide open huwaaaaaaaa!

orangjahat said...

ohh?? aper lagi.. YM LAH DENGAN DIRIKU YANG BOSAN DI OPIS INI..

keje banyak, tapi takde mood nak buat hahahah..

uuuhhh cik mimi.. ~~~ \{^.^}/

Mimi Amilia said...

muahahhaa muka ku bersepah dimerata blog ni..

orangjahat said...

takpe cik mimi... bersepah pon takpe... i like.. hehehehe...

Mimi Amilia said...

hahaha..ada org tolong kutip ka?

ciklynda said...

hahhahaha... oh cik mimi, dia mmg begitu.. hahahhaa...

nk ikot p jalan2!!!! argghhh nk ikot, nk ikot!! :D

khairyn said...

OJ
alahai.. mana buleh malas-malas kerja hahaha.. huargh! ngantuk la plak.

mimi
biasalah orang glamer memang macam tu kan kan kan

OJ
aiyak ini macam ka ngurat cik mimi? kekeke

mimi
yg tukang kutip tu bukan ke kerja ngan council? kekeke

ciklynda
wah kita tengok dia berjaya ke ngurat cik mimi hehehe
nak jalan? jom! kakakaka erk! tahun ni dah abes budget untuk jalan huhuhu

akuatik said...

hari ni ler aku start dpt sunburn, lunch ngadap matahari yg panas terik tu

orangjahat said...

hahaha... inilah cara mengurat cik mimi...

waddaya say, cik mimicomel? :D

orangjahat said...

i-spy... cik mimi tengah makan.. uhuhuhuhuhu...

khairyn said...

akuatik
ha ah aku rasa sun beam eh sun burn aku yang kronik pun start kat sini. Pas tu ditambah lagi dgn sunbaking kat deck ferry on the way to Isle of Lewis tu. Fuh tanned gila dah aku ni.

OJ
mak ai.. mengurat ini macam ka? hahahaha. Jangan jadi stalker sudah la ye. kekekekeke
majulah sukan untuk negara!

Mimi Amilia said...

OJ, SEDAP OO FISH N CHIP TU...

Mimi Amilia said...

OJ, SEDAP OO FISH N CHIP TU...

Mimi Amilia said...

alamak terdua kali lak..

ciklynda said...

hahahhaha...

cik mimi yg comel.. :D
nk fish jugak.. :p