Wednesday, May 20, 2009

Me

I've rediscovered myself tonite.

I'm okay... just lazy

hampeh!

Study yong study!

8 comments:

izinni said...

oittt mana entry hang kena halau tu? hahahahaha ...

berapa kali mahu rediscovered laaa ... lazy adalah sangat menarik. tapi kalau aku lazy, cuba hang bayangkan keadaan rumah dengan anak-anak aku!? ekekekkee

hep hep .. study!!! jangan dok berkreatip je .. ekekekek

hang study .. aku berkreatif. minggu depan aku ada appointment dengan bos oil & gas pasal job .. doakan aku dapat ek. ;)

DeeN said...

Salam,
Kak study kak, jangan lazy2, semoga berjaya, berusahalah! Hehe .. cam bagus jer nasihat orang. Saya pon selalu gak lazy2 camneh.

Good luck, kak!

ELLEMILANO7 said...

izinni...hang nak main minyak lak ke pasni?...bos oil & gas mana yg hang nak pi jumpa tu? aku dok tgh buat design utk oil & gas show (OGA'09) bulan depan...buat bertahun2 pun depa x kasi aku minyak free...ceh!

izinni said...

elle,

main minyak kalau dapat free minyak untuk ikan kelisa aku tu seumur hidup seronok gak! hahahaha

ada la kawan aku tolong ushakan job buatkan write ups untuk company tu. aku nak cucuk jarum la selasa nanti biar dia bagi aku buatkan website dia gak. hehehehe ..

ko pernah dengar trisystem? tu ler companynya .. kat shah alam.

ko nak minyak free, ko kawin dengan errrr menteri kabinet! minyak boleh claim ... hahahahahah

Sastri said...

salam khairyn...

bab stadi ni sas pun malas... huhuhu...

apapun, all the best to you... :)

ona said...

salam,

memang bila masa study malas..rasa nak cepat kerja...bila dah kerja malas je rasa nak cepat pencen...inilah manusia yang normal macam aku yang sering tidak bersyukur....

saffaa-saidatul said...

akak kena gi mintak petua dgn kak mimi la cmtu...=P

ELLEMILANO7 said...

izinni...x perasan lak trisystem tu tp kan drp kawin menteri kabinet baik kawin ngan pak arab bukan takat minyak keta je free, minyak dhab, minyak urat semua pun boleh dpt free...kuikuikui...smpi ler pak arab tu yg naik minyak sudahnya :-D