Wednesday, May 27, 2009

Yee hee hee

Go Barca!

Huhuhu... tak sia-sia aku jadi ahli kelab membenci pasukan MU kekekekekeke

Ops! Sorry Elly, no offence.

Aku rasa macam nak guling-guling kegembiraan gitu kekekeke

5 comments:

banat @ saffa @ hazwani said...

salam..akak
eceh, boleh buat abah mengamuk dgn statement ni.haha~
padan muka jugak

neway, me akan ke tanah ratu dis becoming sunday- 31st may till 14th june

tolong sgt2 doakan keselamatan pjalanan kami.

jadi, ape lagi, panjang2kanlah kaki ke kent tau2:P

mari bertemu empunya zahrah de tigris!

ona said...

salam,

ada plan jalan2..tak sabar nak baca citer pengembaraan ko ...

KAMATO said...

Dulu mu dah dpt dua kali, kali bagi bagila pulak baci 2 kali jugak

DeeN said...

Walopun saya minat team MU, tp heran jugak apsal saya tak rasa apa2 pun bila diorang kalah. Dan tak kesah yg ramai org ske gile bila diorang kalah. Ekekekekeee..!

ELLEMILANO7 said...

aku pun setuju ngan DeeN nih...ngapa sikit pun aku x rasa kecewa bila MU kalah tp org lain lak yg rasa seronok beria2...termasuk ler kawan hang kat sini yg selama arini dok ngaku peminat setia Chelsea x alih2 Barca menang terus tukar minat lak...apa daaa...

heran betul ngapa ler tiap kali MU kalah ada ler org dok kritik tp masa MU menang xde pulak nak citer...dey MU menang baper banyak dah ler...yennadey..partay..partay :-p