Sunday, May 06, 2007

njalok ngapuro

Final Exam mula hari selasa ni dan akan berterusan sampai 22hb.

Dah penat layan stress. Dari makan, tidur sampai tengok tv. Study nya tak tahu ke mana. Alahai. Jadi, lepas ini perkataan yang terhasil dari gabungan huruf B.L.O.G akan di diabaikan buat sementara waktu sehinggalah hari bertarikh 22 bulan ini tiba ke penghujungnya.

Dikesempatan ini saya ingin merakamkan jutaan maaf pada semua kalau-kalau ada terkasar bahasa yang menyinggung perasaan. Saya nak bersihkan jiwa supaya mudah menjawab soalan. Hahaha... macam hari raya pula. Tapi serius ni! Saya nak mudah jawab periksa dan lulus dengan jayanya. Err... doakan saya lulus ye.

Jadi sempena hari baik dan bulan baik ni (setiap hari tu baik dan setiap bulan itu pun baik bukan?) saya ingin memohon ampun dan maaf. Dalam bahasa keturunan saya. Bahasa ibunda.

boten jawi kulo ngatur raken sat doyo
kelepatan kulo nuwon pengamputen
kinten riyaki niki nuwon dingapuro

adeh... kalau saya pelat.. maafkan la ye.


Dieses blog ist nicht bis weitere Nachricht aktualisiert.
Dankeshen.

14 comments:

Azhar Ahmad said...

Hahahhahahah... jowo betullll

khairyn said...

hahahahaha

adeh.

doakan saya lulus ye Encik Azhar.

dankeshen.. (ni pun jawa-jerman nih hahahaha)

Pa'chik said...

semuga Allah memudahkan segala urusan kamu. Amiin.

akirasuri said...

wah! jawa sungguh :p

mudah-mudahan dapat jawab periksa dengan jayanya :)

kingbinjai said...

good luck!

jun said...

khairyn ,

selamat berjuang ,
GAMBATTE !!

Achik_Sufi said...

moga selamat exam kali nie...jangn jawab soalan dlm bahasa jawa dahla...nnt kene potong markah, x pun kene buang u...he2...main je 2.achik pun akan exam x lama lg...2/6 nie doakan achik skali...

13may said...

selamat selamat:)

errr....nak number tepon aku ker???

hahha:P

izinni said...

uikksss ... aku tak paham sepatah haram pun! hahahhaha .. ko kan former subtitlist .. so, subtitles puhlessss!

good luck friend. answer the questions accordingly. jangan main belasah je.

nisaa' doakan hang :)

blackpurple said...

Semoga sukses !

Tak faham la pantun itu. he he he..

Iman Mawaddah said...

Usaha tangga kejayaan :)

Wes mangan..wes..kabare? orak turu? haha tau tu je

BaYu SenJa said...

bayu pun nak pakai petua ni la.. so, nak pohon maaf jugak dari khairyn kalau ada tersalah :)

semoga kita sama-sama akan najah. bayu mula exam lebih kurang seminggu lepas khairyn

So'od said...

good luck! :)
abis exam nanti ajar sy ckp jawa..
nak ngorat awek jawa lak.. heheh..

khairyn said...

to all

terima kasih :)