Monday, May 28, 2007

BBQ

Acara : BBQ Tahunan anjuran Kelab Umno Glasgow.
Tempat : Duck Bay, Loch Lomond.
Masa : 10am-3.30pm

Ini acara tahunan untuk warga Glasgow beramah mesra. Buat julung-julung kalinya, acara tahun ini diserikan lagi dengan kehadiran satu-satunya wakil MIC.. hahaha... Vanitha ni selalu ikut kitaorang pergi makan-makan. Dia satu hall dengan seorang lagi kawan. Jadi bila ada acara makan-makan (free, tak kiralah hari raya ke apa ke) kitaorang selalu include dia dalam antourage kami-kami yang single mingle ni.

Memandangkan kami ni penyokong tetap kenderaan awam, bas yang disewa khas untuk kami tiba jam 9.30am. Perjalanan mengambil masa 45 minit oleh pemandu (ketua Kelab Umno yang baru sat sat tadi dilantik). Tiba aje kat Duck Bay, terus cari spot klik klik. Dah puas bergambar, pi makan pulak. Ye... kami memang pemalas. Tak tolong bakar, tak tolong hidang tapi tolong perabiskan makanan. Bagussssss....

Meh tengok gambar...




Ohhhhh.... ada satu peristiwa bersejarah.

Seorang wanita yang berkejayas (plural ye) kini telah 'dipaksa' menceburkan diri ke dalam arena politik. Memegang jawatan. Kecik.



Errr.... tadi Abang Zaidi (bekas president) kata, jadi ahli kelab bukan bermakna jadi ahli Umno hahahaha

15 comments:

Pa'chik said...

err...

sumpah-sumpah ke? haha...

kingbinjai said...

err...

sumpah sumpah ke?

akirasuri said...

wah wah. :D

seorang wanita politikus sekarang ni :p

blackpurple said...

Wah..lepas ini nak komen apa-apa di blog ini kena tengok kanan kiri ni. Maklumlahhhh... he he he..

13may said...

hehhe....nanti nak komen pun kena tengok2 dulu....sebab ada Had ada Hari....hahha:D

Sunan_Jati said...

hahahaa... kena tengok dulu kalu nk komen....

sebab ada had laju dan had hari...

ahahahahha:DDDD!

So'od said...

ahli kelab makan-makan.. sape xnak join.. ye dak? ekekek..

Achik_Sufi said...

jalan2 cari makan...

memang salah satu feberet achik...( time cakap nie...dah mula terasa lapar )

Mimi Amilia said...

yay! housemateku seorang kariers woman politikus sekarang..(boleh tau gosip terkini...)

Pa'chik said...

kamu ye pengundi tunggal utk undian terbaru kat blog aku tuh? haha...

khairyn said...

salam

pa'chik
hahaha.. tak buleh sumpah. Bahaya!

king
kopi pes nampak? hahaha

akira
huhuhu.. dah dapat green light. Cari personal gain plak sekarang ni.. wuhhuuu.

purp,
kanan kiri atas bawah depan belakang 360 terus. hehehe. Salah lantik diaorg nih!

may,
hahahaha... takpe masih boleh undi sesuka hati.

khairyn said...

sunan,
hahahaha... takut ek?!

so'od
yep! Itulah agenda terulung sekali. The 4 letter words. Profanities! FREE FOOD!!!!

achik,
makan memang perlu! Aktiviti jalan2 x lengkap tanpa makan.. kan??

mimi,
bukan setakat rahsia. Nak kena korek skandal juga ahahaha!!

pa'chik
eh tak dak. Tak undi lagi.
err.... rumput dah abis potong?? hehehe

izinni said...

alhamdulillah ... hang dengor gak saranan aku. ekekekek .. lepas ni hang buleh kongsi gosip dengan skandal kat aku naaa ...hahahhha

huhuhuhu ... abah dah bagi green light ek? eheehhee ...

budget 7hb sept ... maknanya memang dah tak lama lagi hang dah buleh jadi pengundi POS! ahahahhaha

Azhar Ahmad said...

Hehehehehhe, saya sokong kerajaan..... Uganda

khairyn said...

izinni,

meeting pertama. Sabtu malam. Akan jadi pendengar dan mencatat apa yang patut hahaha.
Ye greenlight telah diberikan. Dengan syarat dapat untung juga lalala. Tak sabar dah ni nak jadi pengundi pos.

azhar
Uganda? hahaha... saya sokong kerajaan langit eh. silap :p