Thursday, December 13, 2007

Jom nyanyi

Aku tengah gila dengan empat lagu ni;

Apologize - Timbaland & One Republic.

This is the life - Amy MacDonald

Rule the world - Take That (from the movie Stardust)

Home - Westlife

Another sunny day,
Has come and gone away,
In Paris and Rome,
I want to go home,
Mmmmmm
Maybe surrounded by,
A million people I,
Still feel all alone,
I just want to go home,
Oh I miss you,
You know,
And i've been keeping all the letters,
That I wrote to you,
Each one a line or to,
I'm fine baby how are you,
Well I would send them but,
I know it's that it's just not enough,
The words were cold and flat,
And you deserve more,
Than that,
Another aeroplane,
Another sunny place,
I'm lucky, I know,
But I want to go home,
I've got to go home,
Let me go home
Im just to far,
From where you are,
I've got to come home,
Let me come home,
I've had my run,
Baby i'm down,
I want to come home,
And I feel just like,
I'm living,
Someone elses life,
It's like i just stepped outside,
When everything was going right,
And I know just why you could not come along with me,
'Cause this was not your dream,
But you always believed in me,
another winter day,
Has come and gone away,
In either Paris and Rome,
And I Want To Go Home,
I miss you, You know,
Let me go home,
I've had my run,
Baby i'm down,
I want to go home,
Let me go home,
It'll all be alright,
I'll be home tonight,
I'm coming back home

Huh! Bila la tu ye.. hehehehe

15 comments:

ʼnĕĕʼn said...

Assalamualaikum...
salam perkenalan... rindu kampung halaman ke?

Khairyn said...

neen
alaikumsalam
salam perkenalan... saja melayan kebengongan yang melanda hihii

Mimi Amilia said...

saya nyer result nak gi sana atau tak tau next week.
so..reserved dulu my room ek..

mudin001 said...

woit... jangan gila!

mak lang bedah said...

Salam...

Aku pun kalu dengar lagu Westlife tu kat Real Radio, maunye aku angkut beg aku balik Mesia...

Pa'chik said...

kata dah merdheka... balik je lah dulu... ekekek...

akuatik said...

jom jom ikut aku balik :)

khairyn said...

mi
your bilik sudah ku rasmikan lalalalalala

tok
Gila kat lagu tak pe kan hohohoho

mak lang
alaa ko baru berapa bulan... aku nak angkut mak pak aku la mai sini senang sket dak

pa'chik
tambang? ko nak sponsor ke? kalo ko bayar sekarang gak aku pi cari tiket lalalalalala

akuatik
huh! Jeles jeles.. kakakakak

nUr@dDeEn said...

Sedih! Sob! Sob! Sob! *eh, eh, ai plak yg lebey2, yu!*

Melayan rasa hati yer, akak? Hehe, lama tak sembang2 ngan akak neh. Apo kabo? tgh cuti kan skang?
Take care tau!!

blackpurple @ jowopinter said...

Bila di tempat orang rasa nak balik. Bila di tempat sendiri rasa nak lari. Hu hu hu!

bimmer553 said...

sabar, tunggu jer tahun depan bila airasia dah fly ke london. then book ticket rm 9.99, boleh balik tiap tiap minggu.

akuatik said...

aku gi embra tadi apply visa, lunch kat kebab mahal tu, terhegeh2 nak habihkan briyani ngan lassi, dah la kedai nak tutup untuk solat jumaat. kelam kabut takut tak sempat sebab dah nak cuti krismas, dekat2 krismas lagi dekat ler aku nak balik kampung. tak sabar nak balik kampung :)

akirasuri said...

Kekanda oo kekanda!
balik nanti kita deting ek..
huhuh..

innocent said...

he3.
lame xjenguk sini.
haha3.
home?
when are u coming home?
i wanna wait u at KLIA!
haha~
[mode:merapooo]

khairyn said...

nur
huhuhu.. Sengaja mencari bala melayan perasa. Lepas ni ai dah free dah yu. Nanti2 kita boleh sembang ek.

purp
ngada-ngada jer tu. hahahaha. Dah ok dah.

bimmer
hehehe.. nak simpan mangkuk tingkat la utk bawak bekal naik air asia hihihi

akuatik
aku dah dapat resolusi. Mungkin aku dapat balik cuti lebih awal dari yang aku plan. Psst.. aku suka lassi kat situ. sedap.

akira
adinda oh adinda
itu sudah tentu! :)

budak innocent
hahaha.. jom jom tunggu yang entah bila tu hahaha