Tuesday, February 12, 2008

Demokrasi?



Dari emel yang aku dapat dari kakak aku.

Thanx Along

Btw.. so lepas ni dah boleh lah aku hantar parcel ke Mesia.. hahaha. Barang-barang lain bakal menyusul. Tunggu!!

btw - ramai naaa yang tanya pasal buku Intifada ni. Aku dah check kat MPH Online harganya dekat RM73 sebuah dan perlu di order lagi. Tadi, aku check pula kat Amazon.co.uk. Yang paling murah harganya £1.75 tapi belum campur dengan kos pos (£2.75 dalam UK). Kalau sesiapa yang berminat sila tinggalkan nama dan emel kat komen box ye. Buku tu tinggal 15 butir jer. Aku cuba belikan tapi macam selalulah - no promises cepat atau lambat. Buku si Achik-Sufi pun aku tak pos lagi hahahaha. Entah dah berkurun dok kat atas para tu.

Lepas ni kalu.. aku kena mintak komisyen dari si David Pratt ni hahahaha.

15 comments:

izinni said...

aku wahid!!! lama tak jadi pengomen wahid ni.

aku tunggu je. btw, bagi arahan kat awek bangsar tu suruh courier apa yang patut dicourier kat aku tu. sampai la tak dapat ... sedeyyy aku sat. hehehhe .. aku merajuk ngan dia. buleh? ekekkeke

izinni said...
This comment has been removed by the author.
mudin001 said...

aku satu!

Azhar Ahmad said...

Adeh... dah lah tengah sengkek mengkek nihhhh

Pa'chik said...

izi seronok jadi wahid sampai dabelpos... hahaha...

dah abis skolah eh?

cucumatlela said...

kenkawan yg order buku tu nak tulun kau tambah pahala...kau patut ucap terima kasih kat diaorg...salam. *sama-sama(aku mcm dengar kau ucap t/kasih)

blackpurple @ jowopinter said...

Demokrasi di sini pun lain, ala-Malaya [ahaks!]

Buku kamu tak sempat nak sentuh lagi, nak beli buku Intifada, nanti-nantilah... Hehehe!

Pa'chik said...

parlimen sah bubar!!!

achik said...

'demokrasi terpimpin'.. ;p

nUr@dDeEn said...

hehehe ... takperl. tunggu akak balik Mesia, baru daku amik HaHaHa ...! Bila agaknya? ;)

hakim dirani said...

Saya berminat nak baca tapi tu lah masalah dia, bahasa orang puteh saya begitu lemah. ho ho.

semua sekali kalau ditukar ke matawang malaysia berapa?

bang_gugar said...

salam,

jadi pengedar pulak ke sekarang ni..

hehehe
(",)

khairyn said...

Salam

izinni
Arahan kat awek bangsar sudah diberi. Tunggu masa sebab dia bz. Dia kata ko pun bz gak ngan baby baru hahaha

mudin
dah masukkan kau dalam list.

azhar
hehehe.. koi pun sengkek gak wok!

pa'chik
hahaha..
belum abes sekolah

MrCucu
hoh! hehehe.. ya ya silalah tambah pahala aku. Nak tambahkan duit aku pun aku terima dengan hati yang terbuka.
Err.. bukan kau ke yang patut ucap terima kasih kat aku? hahaha *wink wink*

khairyn said...

Purp
Demokrasi ala-Malaya kira demokrasi 'terpilih' gak ek hehe
Buku intifada ni boleh habis sekali duduk saja. Bahasanya mudah. Cuma aku ambil masa sebab aku suka mark mana2 perkataan yang aku rasa menarik.

pa'chik
ada satu perempuan tu kan, dia kan, tak tau kira masa antara mesia ngan UK tau. Dia text aku kan, pukul 4.32am tau. Terperanjat kan, terus kena bangun kan. Patutnya boleh tido lagi 20 minit lagi kan. Ish!

nur
aiyoh! Mau tunggu wa balik ka? Yang tak tau bila la kan hahaha.. me you deting ye? me eat you pay ye ye? hehehe

Hakim
Untuk buku tu saja kurang dari RM30 kot. Itu kalau dikali dengan 6.5 tapi harga penghantaran pos ke malaysia belum tahu lagi. Rasanya masih kurang lagilah dari harga di MPH online.
Bahasa Inggeris yang digunaka masih tahap level mudah. Rasanya tak ada masalah untuk faham. :)

bang
haaaa... tu baru buku. Belum lagi saya jadi broker kasutlah, handphone lah, jamlah. Tak masuk lagi jadi broker mencari jodoh. Banyak sebenarnya profession saya kat sini hahahaha

Pa'chik said...

haha.. dia eksaited sangat kot nak kasik tau ko.. kekekek...