Friday, February 29, 2008

Baby Yusuf





update : 01/03/08 - 23:57

Ini baby Yusuf. Usianya baru 14 hari masa kami pergi melawat. Comel dan kecik aje si Yusuf ni. Lahir 2.8kg. Dah pandai tersenyum. Dah lama tak pegang baby. Anak buah aku si Afifah pun aku jarang pegang dulu (huwaaaaa!). Tengok tu... syoknya dia tidur. Agah-agah pun dia bukak mata sikit jer... pas tu tidur balik. hehehe


Dan dalam hujan lebat dan angin kuat tu... kuat lagi semangat pertiwi kitaorang ni. Balik dari melawat Yusuf dan mummy-nya kami terus ke Braehead pula, ke Ikea. Asalnya nak beli stepping ladder je untuk memudahkan cik Mimi yang rendah itu memanjat untuk membuka tingkap hahaha. Itu tujuan utama ke Ikea lah. Tapi balik tu... alahai, ramai pula 'kawan-kawan' stepping ladder yang kami bawa balik.

12 comments:

Nina Suria said...

simboliknya nye n3 ko nih, btw baby sapa yg sekapal ngan ko nih??

nisa, kakmOn nak nyanyi gak
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Ismith Ulam raja

awat tuan ismith lak :O

selamat puja usia semoga dirahmatinya :)

p/s 29hb ni 4 tahun sekali, so nak tanya brapa umo ko?? :p

Pa'chik said...

ni anak menakan baru ke? ke ali qa'id nih?

ńĕĕń said...

Salam...

cute baby tu...

yg kat bawah tu utk baby ke sendiri?

mak lang beth said...

Salam

Anak sape ni ? Cik Wan n Kak Liza ke ?

Aku tak sedaq apa pun, gempa bumi kaa, tau2 tidoq lena jaa..

Oh, I like Maroon 5 too, and the Hoosiers..

blackpurple @ jowopinter said...

Anak siapalah tu ek?

:D

Sastri said...

anak sapa la tu?

err... dalam bungkusan kat bawah tu takde coklat ke? tengah teringat2 kat coklat nih... *sigh* *camana laa nak kuruih lagu ni* keskeskes...

Azhar Ahmad said...

Alahai comelnya.... Bilalah saya nak ada anak....

khairyn said...

salam

kakMon
huh.. nyanyi ka? patutlah hujan lebat sekarang hahahahaha. Apa daaa tanya umur... bukak je kat profile, dah tepat dah tu hehehe.

pa'chik
consider anak menakan gak boleh la ek? Bila masa plak aku dapat pegang si Ali Qa'id tu kat Glasgow ni? Ni anak member kat sini, Yusuf namanya.

neen
cute kan? bibir mongel tu hahaha... mesti hensem. Yang kat bawah tu barang2 member serumah. Siap beli kuali kat Ikea lagi. Hebat!

Beth
Anak Dewi & Feizal. Ko tak kenal kot. Kira one of the good friends kat sinilah. Semalam dengar lagu ni kat Ikea terus lekat kat kepala.

Purp
hahaha anak member lah.

Sas
huh! sama jer soalan ni. hehehe. Tak beli coklat la Sas. hahaha bila tiba 'masa' tu memang craving coklat mencanak-canak!

azhar
bila kamu dah sah jadi suami kemudian berusahalah menjadi bapa hahahaha... aku doakan kamu jua.

kingbinjai said...

ha ha nama pun shopping ye tak?

Pa'chik said...

ingatkan ali qa'id ngan mak dia ke.. ekekek...

zahila said...

cutenya, baby tuh? sape yg py baby?

yg x tahan tu...memula nk beli step ladder? kehkehkeh

terbawak skali kengkawan step ladder...
dia nk ikut skali kot?
kahkahkahkah!!!!

ELLEMILANO7 said...

kalau kat ikea ada jual ayam goreng mesti kau beli skali kan..huhuhu....