Monday, April 02, 2007

Kuatkan imanmu
tabahkan hatimu
Belajar untuk redha
Perlahan-lahan
bukakan minda
ikhlaskan hati
Jangan sesali nasib
Dia yang maha mengetahui
Setiap kurniaan yang dilimpahi
Setiap kesakitan
setiap musibah
pasti disusuli dengan hikmah.


Semoga kau tabah. Semoga Allah hapuskan dosa-dosa kau. Semoga apa yang berlaku menambahkan lagi imanmu padaNya. Dan semoga kau terus menjadi wanita cekal.
This is my pray for you. Always..

19 comments:

kingbinjai said...

amin

izinni said...

Doaku untuk dia juga. Moga dia tabah menghadapi dugaan Allah.

Amin

Azhar Ahmad said...

Kena sungguh, lagu dan puisi... Tersentuhhhh...

akirasuri said...

untuk siapa ya kak :)
tersentuh..
moga itu juga untuk kamu :)

Pa'chik said...

dan juga untuk kamu, ya kamu, dan kawan kamu...

So'od said...

amin. sama2 kita berdoa.
sungguh mengesankan.

sya said...

Amin..

izinni said...

khairyn sedang berperang dengan exam :)

akira,
doa itu untuk mona. ingat tak?

akirasuri said...

kak izinni.
ingat. emm kenapa dengan mona itu?saya sudah fikir jauh-jauh ni.

kak khairyn..
berusahalah :)

Miss Arwen said...

suka melawat blog housemate mimi. salam perkenalan dari sarah. minta izin untuk mengetag blog akak.

Pa'chik said...

aki, mona yang eksiden hari tu. kan keluar paper hari tu, dan gambar beliau ada diletakkan kat blog ni. Kao gali balik, jumpa la.

BaYu SenJa said...

khairyn, doa anda dimakbulkan insyaAllah...
Teruskan usaha !!!
untuk insan itu, semoga Allah bersamanya :)

akirasuri said...

pokcik..
saya ingat dengan entri tu..tapinya..ada benda lain ke jadi hinggakan entri ini tertulis balik..maksud saya. arghh! malas mahu fikir jauh-jauh :)

13may said...

Amin.

sang diva said...

harny, ingat tak Exco Selangor yang mencadangkan pembinaan rumah Exco kat Seksyen 7 Shah Alam dulu? Dia meninggal dunia di India tengah hari tadi

Iman Mawaddah said...

Amin..semoga Kak Mona dan suaminya segera sembuh.

Pa'chik said...

kalau ko baca komen dalam entri sebelum ni, satu dua entri sebelum ni, ada cerita tu...

khairyn said...

salam

Saya dah balik!!

belum exam lagi tapi dah start buat essay.

sekarang ada tetamu. 2 3 hari nanti saya update.

13may said...

updet updet!!!
hahha...