Tuesday, July 10, 2007

Tata

Ish! Aktiviti tuan rumah dari kosong nampaknya dah mula nak padat.

Hmmm nak kena buat research sikit. Nak cari nama jalan, nak kena pergi melawat tempat. Nak kena ambil maklumat mungkin juga terpaksa menemuramah orang. Almaklumlah ADUN Glasgow la katakan hahaha. Makanya tuan tangan ni mungkin tak mengetik-ngetik abjad-abjad atas papan kekunci hmmm... mungkin untuk seminggu agaknya.

Jadi tuan punya tinggalkan awak, kau, you, kamu, anda, mu, hang dengan dua gambar ni. Hah! Cantik kan? Untuk halwa mata saja.


http://www.cityofholland.com/cihollandmius/images/windmill.jpg


http://www.digitalplayboy.co.uk/Photos/large/tulips.jpg

Checklist;
  1. sleeping bag
  2. inflated pillow
  3. baju bersih
  4. peralatan melawakan muka
  5. peralatan membersihkan badan
  6. kad library
  7. kamera
  8. memory card err..
  9. paspot

15 comments:

pa'chik said...

oit.. adun temuramah orang ke?

izinni said...

bagus, bagus. lepas abih interview, buat research .. hantar report kat aku akhir seminggu tu. aku nak tau perkembangan! boleh brainstorm lagi apa yang patut. huhuhuhuhu

nUr@dDeEn said...

oit.. adun temuramah orang ke? a'ah. apsal lak adun yg kene. dah takde repoter len ke hek hek ..\

I lap bunge tulippppp! Selamat jalan - jalan!

achik said...

cantiknya gambar.. oh2 jatuh chenta plak ngan tulip merah ittew.. :)

Iman Mawaddah said...

Wah bestnya..selamat bertugas ADUN hehe

Mimi Amilia said...

apa kaitannya kad library?hem??

Azhar Ahmad said...

Wahhh... nak pi holland... Bley beli souveneir kat saya!!!

akirasuri said...

huhuhu
selamat selamat
berADUNan ek :D
jaga diri.

Alfatihah untuk kak khairyn dan saya juga semua....:)

khairyn said...

pa'chik,

ADUN mesra rakyat, kena turun padang selalu. hahaha

izi,
aku kena check banyak tempat ni. Oh! banyak nak kena catit ni.

nur,
reporter lain bizi, PA plak bercuti hahaha

achik
alahai gamber jer tu, bunganya tak ada huhu

Iman
hahaha bertugas untuk rakyat jelata hahaha

khairyn said...

mi,
hoho untuk dapat diskaun. Kad itu sangat penting hehehe

azhar
hahaha... ja! InsyaAllah, nak apa? windmill berat. Bunga tak de. Bagi alamat, poskad buleh? hahaha

akira
ADUNan apa nak? roti? kek? haha.. amiin.

13may said...

jaga diri ok!!!!

selamat berhuha huha!!!

bang_gugar said...

salam,

nak pesan nasi dagang satu..

(",)

blackpurple said...

Selamatlah ekk..

Maklumlah...

:D

kingbinjai said...

wah dah jadi adun!

zwitterion said...

tata..nnt jumpa lagi..:)