Thursday, September 18, 2008

Jangan panggil aku sayang

He starts calling me baby (bluwek!).

Should I be flattered or should I be scared? huhuhu

Jangan dia buat gila datang sini, sudahlah hahaha. Pengsan!

Ya ya dia mat salleh. Dari satu benua yang jauh. Berbeza waktu. Berbeza agama.

Erk! Pasal apa aku rasa deja vu?


update : Sebenarnya hari tu si Bantal tetiba galak nyuruh aku ngurat mat salleh. Katanya kalau dia kat tempat aku dah lama dah dia berbinikan minah salleh. Kira skill aku tajam lagi la ek Bantal ? Hahahaha - marilah kita sama-sama sombong, riak dan takbur.

15 comments:

Fida Ruzki said...

bluwek katanya!!!! hey kawan aku tengah berc.h.e.n.t.a rupanya hahahaha.... mat salleh (napa perlu panggil mat salleh ek? bukan nama dia salleh pun) ni berbangsa Aryan dari negara Hitler ke?

Pa'chik said...

hai beibi... ekeke..

Pa'chik said...

mesti bukan jerman neh... ekeke...

Mimi Amilia said...

eeeeeeee
yg "i like what i see" tu ker?

khairyn said...

fid
huhuhu... tadak chenta chentunnya. Ko nak tak? Aku pass kat ko jer la ek hehehe.. erk! engineer, good looking.. ok? nak?
No dia bukan bangsa aryan huhuhu

pa'chik
hai syahyang erk! wakakakaka
ha ah pandai kau. dia bukan orang Jerman. Tak besh!

Mimi
bukan! hahaha.. meh datang sini ai tunjuk kat yu huhuhu.
Pepagi tadi pun dapat satu lagi proposal

huwaaa.. adakah doaku diterima Allah hahahaha

ati said...

Hai baby..

Ha ha ha!

akuatik said...

ok la tu yang..dekat..senang aku nak melawat ko nanti..tiket tak la mahal sangat hehehhe

ELLEMILANO7 said...

ooo...sayang...sayang...sayang...sayang...sayanggggggggggggggggg...

ooo baby...ooo sayang...ooo baby sayang....miahahaha....

agak2 kalau ada laki esok2 ko nak suruh dia panggil apa? tapi kalau orang panggil aku sayang pun mau keluar muntah darah kat situ.....bluwekkkkkkkkkkkkkkk...........pleaseee laaaaaaaaa...

walau ko tidak ku panggil sayang aku tau ko sayangkan aku....hahahahahah....ko sayang aku tak?...wakakakka

hakim dirani said...

Kak,dia tu siapa?

selamat berpuasa.

khairyn said...

ati
hai bayi besor hahhahaha

akuatik
alaaa ayang! Kenapa aku rasa semua ini hanya akan menyenangkan kengkawan dan menyusahkan aku hahahaha. Tak moh!

elly
hah yang! Nak beli kuih yang! Sayang nak yang mana satu?!
Aku rasa perkataan tu dah jadi overrated. Tak de value.
Nak panggil aku baby? Kau ingat tak Dura hahaha (sorry Dura, aku bukak citer) berbaby2 kat tipon dan kita plak dok purak2 tidor sambil tahan gelak?? hahahaha
Sayang? out. Baby? lagi laaaa hahahaha
Panggil nama aku jer tak boleh ke? Ny pun dah glamer apa!
Ya lah aku sayang kau hahahaha

hakim
selamat berpuasa di Malaysia. Huh! Jeles nih
Dia tu? Seorang lelaki, berbangsa caucasian. Erk! Juga seorang penganut agama Kristian.

faridmw said...

salam... selamat berpuasa.. dah ada peminat la tu... moga bahagia selalu...

Fida Ruzki said...

Harny sayang..... bucukkk (ada ka org panggil macam ni kat org dia sayang? kalau si hero kecik kat umah ni aku paham la)

aku ni perempuan melayu yang tak tipikal tetapi masih suka dengan lelaki melayu atau separa melayu (tak kira la arab kawin melayu, mixed parentage tapi mesti ada darah melayu)

mat salleh ni semua bukan taste mak, n don't think I might end up in their lists too hahahha

izinni said...

Babyyyyyy
Sayanggggggg
Intannnnnn
Payunggggg
Manjaaaaa
Buah Hatiiiiii
Preciousssss
Honeyyyyyyy
Sweetheartttttt
Loveeeeeee
Darlingggggg
Laopooooooo
Ya Habibiiiiii

HAHAHAHAHAHAHAHA .... pilih la hang yang mana satu. Tapi yang madu tu sesuai kot sebab dah dekat ngan nama dah tu. hehhehehehe

aku pun tengah berchenta sakan sekarang ni. over the moon gitu. rasa di awang-awangan. hahahahaha

orangjahat said...

......
.........
............

....

GELI SEHHH!!!



hjuhuhuahahahauhauhuahuahahuahuahhahahhaha..


aku tak dapat bayangkan ko bila bercinta.. -_-"

khairyn said...

farid
eh?Peminat? haha bukan.. seram
selamat menyambut eid-ul-fitr

fid
sayang intan payung hahaha
dah kau tak nak ni, kat sapa lagi aku nak tolak ek? hahahaha
aku nak single muslim german caucasian hahahaha
ada tak?
Pengsan!

Izinni
madu apa? ish ish ish bahaya tu. Tau dek Zurd kang dia promote lagi suh aku jadi future madu dia. Hish tak moh.
weh apa ni? doakan yang elok-elok la kat aku. kakakaka
Jom berchenta jom. Aku pun baru dapat job, 650 muka. Pengsan bangun pengsan balik

OJ
Nak tau ka?
Jom cinta ngan aku. Kwang kwang kwang. Aku rasa ada orang yang akan tarik2 rambut.
Ops! Ko botak, tak de rambut hahahaha