Friday, December 05, 2008

Dulu kelmarin

Hari dulu kelmarin....

Dia : Tolonglah aku.

Aku : Tak boleh tongue (sambil kunyah keropok... keropok sedap!)

Dia : Tak payah telefon dia, sms aje.

Aku : Tak boleh. (Aisey kopok dah tinggal sikit).

Dia : Kau cakaplah, dia lupa ke pesan kau kat dia.

Aku : Kau ingatkan lah. (Kopok dah habis)

Dia : Kau tolonglah sms dia, ingatkan dia pesan kau sebelum kau pergi hari tu, suruh dia jaga aku baik-baik.

Aku : Bukan aku tak nak tapi TAK BOLEH. tongue (Cari benda lain buat kunyah). Ini hal korang berdua, mana boleh aku masuk campur.

Dia : Aku sedih dia buat aku macam ni. Dia buat tak peduli dengan aku.

Aku : ok. (Makan kerpok lain plak)

Dia : Hari tu besdey aku pun .. bla bla bla

Aku : Terus makan kerpok sampai habis. Telinga dah sumbat dengan fon telinga. Pasang lagu indo.. waah! Kebelakangan ni minat sungguh dengan playlist lagu-lagu indo kat imeem.

Hari semalam kelmarim

Dia : Future husband kau kirim salam kiss

Aku : Podah! tongue

Dia : Eh bukan aku yang cakap, dia yang pesan. Dia kata kirim salam kat isteri abang yang di sekotlan tu.

Aku : Tak kuasa. no talking Dah baik lah ni?

Dia : Kalau tak gaduh ok-lah.

Aku : tongue (Bekal kerpok dah habis, sekarang makan bombay mix kacang ngan muruku.. perkh sedap gak)

Uits kawan, ingat tak apa budak-budak selalu cakap?

Orang tua kalau bercinta.... BURUK!! rolling on the floor

Ni yang aku malas nak layan dia ni. Bila masa gaduh-gaduh nak suruh aku sms la, pesan la.. cukuplah aku pesan sekali dulu. Kalau dia tak nak ikut kau ketuk jer kepala dia. Susah apa hahahaha. Dah tu bila dah baik, mengada-ngada pulak tu. Isy! Nasib baik kawan antik. Lepas tu jauh plak tu.. kalau dekat, memanglah korang berdua aku basuh dengan sabun basuh cap Daz kang.Hilang kaler semua.

Aku doakan korang berdua ada jodoh, panjang pula jodohnya, tak ada aral untuk bernikah secepat mungkin dan bahagialah hingga akhir hayat supaya akan dapat menambah mudahkan hidup aku kat sini rolling on the floor

Eh! Ini doa bulan Zulhijjah tau. Dan aku kira golongan asnaf lah kan.. huhuhu.. bertambah panjang list doa aku la ni. Erk! Semoga terkabul segala doaku dan doamu ye!

3 comments:

izinni said...

errr bukan ke ko LOVE DOCTOR?!!
hahahahhaa

supermodel tu nak manja2 dengan ko tu .. bior laaa ... ekekekkeke

oiitt .. berapa ramai laaa yang nak ko jadi bini muda ni? ekekekeakakakakahahahahahahah

khairyn said...

ish ish ish...

banat @ saffa @ hazwani said...

haha~
akak yg kurindui:)
asal bukak page ni, saja je kite nak cari entry yang berbau kejiwangan

sebab akak nmpak begitu comel bila cakap pasal bab ni
siyus

alalallala~comel sungguhla!