Sunday, January 06, 2008

A question please!

It's amazing. One second you feel so exhilarate, like you can conquer the highest mountain and in a second later, it plummets leaving you feeling empty.

Isn't it a great feeling? Life is soooo beautiful. Masya-Allah.

Well, of all the weird people I met or things that I found on the bus, this, by far is the most bizzare.


And too many questions started to pop up in my mind...


20 comments:

akirasuri said...

apakah mereka..?
Wakakaka! *terkesima dan tersengeh-sengeh*

ahaks!

ELLEMILANO7 said...

nak gak kau ambik gambar tu...tak nak buat DNA skali?

Pa'chik said...

tiup la.. buat belon... ekekek...

nUr@dDeEn said...

hak hak, bilo Pa'CHiK tulis .. "tiup la.. buat belon" .. baru perasan menatang apekah itu. Chiss!! Ingat singgam ka.. kih kih kih ;p

Uwekk .. pengotoq sungguh mereka itu!

Azhar Ahmad said...

Pinky lahhhh, letak helium dalam tu... dah jadi belon terapung... Ahahahhaha

sang diva said...

eeeuuwww, so gross!

this is far gross than CSL's sex video

Khairyn said...

salam

cik akira
errrr... tatau kakakakaka

elly
aku x perasan mulanya. Dah duduk, dah berangan.. pas tu aku nampak benda merah ni. Biasala aku kan lampi. Terkebil2 sat pastu baru aku tau mendanya. Apa lagi snap2 jer la.. pas tu sambung berangan balik. Mulala buat andaian sendiri hahahaha.

pa'chik
ko tiup laaa. Aku maluuuu kakakakaa

nur
ada banyak teori yang keluar dari hasil pengamatan malam tadi. Tapi tak de satu pun yang masuk akal hahahaha

enchek azhar
mana nak cari helium gas ni? hahahaha. Mesti dia beli satu set yg colourful atau pun partner dia yang tolong belikan kot hahaha

div
I don't know. I didn't feel the slightest gross at that time. I was busy cooking up theories on how that thing ended up there hahahaha. Dear me!!

fajar said...

err... maybe dalam bas tu dia buka dan try-try tgk kot? then terlupa ambik? hahaha

Mimi Amilia said...

ni dlm bas no berapa?

ńĕĕń said...

Salam...
teringat lak... adalah satu hari tu, wkt rehat nak gi plaza ngan gee, baru keluar dr kawasan office, sambil jln2 tu mata biasalah ada jer yg nak dipandangnya... tetiba jer tepandanglah sesuatu yg pelik kat atas rumput... lama gak berhenti tengok nak pastikan sbb cam x caya lak, kita org pun saling pandang memandang, kat kepala dah mula terfikir tah apa2... betul ke? sambil jln tu kita org mulalah... 'gila apa dia org ni... kenapa dibuangnya benda tu kat situ? tak der tempat lain ke?...' entahlah....

mak lang bedah said...

Yuck ! Ni First Bus ke ? Pengotoq !

mudin001 said...

Itu bukan bizarre... itu lucah namanya. Atau mungkin 'safe sex' mengikut Chua Soi Lek.

Haha!

khairyn said...

fajar
oh itu salah satu soalan yang diteka juga hahahaha

mimi
bas 66 Gartnavel to city centre - 6.18pm.
p/s - the tingkap is repaired. the bilik is safe and warm now hoho

neen
Org2 macam ni dah masuk kategori psycho agaknya. Suka buat 'pembaziran' haha. Mungkin juga dia bangga sekiranya 'bekas' itu dilihat oleh orang awam?

tok
hehehe bagi aku ia bizzare sebab 'conspicuously or grossly unconventional'.
Adakah Chua mengamalkan 'safe sex'? wah ko dah tonton ye??? hahahaha. Anyway tahniah atas baby girl baru. Sepasang dah ye.



Macam aku cakap la, aku tak rasa geli geleman langsung, just tahap curiosity yang sangat tinggi. Dalam otak aku penuh dengan pertanyaan yang dimulakan dengan How? How? How? How? How? How? Why? Who? dan When exactly? Sebab aku dah tahu jawapan untuk What?

cucumatlela said...

kat dataran mendeka pong banyokkkkkk..tu negara kapir kat sini negara selam hadari....selamat menyelam.

kingbinjai said...

mak aiii!!!

mak lang beth said...

Salam, sebut pasal gambar ye, kat mane murah nak cuci gambar / print kat Glasgow nie ? Kat Boots murah tak.

Aku nak hantar 2,30 keping kat Bonde n Mak metua kat Mesia.

Ainin Naufal said...

kur semangat. aku hengat supit rok rek.

khairyn said...

MrCucu
Itu maknanya masyarakat kita semakin tenat. hah! aku tak selam. Aku dah sampai pulau mat salleh :)

king
it's all about location, location, location!

Mak lang Beth (amboi!)
Aku tak pernah print kat sini. Semua gambar aku burn dlm CD jer. Tapi ko boleh check la and compare prices. Tak silap aku lagi banyak ko print lagi murah.

ainin
hahahaha.. aku mungkin tak pelik kalau benda ni bersepah atas padang ke rumah tinggal ke, belakang tangga ke.. tapi aku pelik sangat-sangat sebab ia ditinggalkan di TEPI TINGKAP DALAM BAS AWAM. Itu yang aku musykil sangat. How? How? How? How?????

ńĕĕń said...

Salam...
out of topic
semlm sampai jer rmh, makcik saya (adik arwah emak) hulurkan kad keahlian UMNO (maklum org tua kuat UMNO, tu pun abah yg daftarkan bila masuk jer umur 18 thn, sedangkan masa tu baru 1st sem kat IPT, yuran x pernah bayar tp ttp dpt resit, klu nak aktif mmg digalakkan, org dah kenal tp dah mmg x setuju dgn cara dia org so buat x tahu jer), canggih gak kad tu, baru pagi ni baca - kad tu antaranya utk kumpul point mcm kad2 reward yg lain. Bayangkanlah berapa ramai ahli UMNO. Bila tunjuk kat officemate, dia org pakat gelak coz dah sah2 saya selalu menentang x sangkalah pulak rupanya ahli UMNO kan...

Salam Maal Hijrah... ptg ni ttp 5.30 pm insya Allah terus balik x stay cam biasa... nak sambut thn barukan... mestilah nak sedia apa yg patut...

sangdiva said...

I still remember masa sekolah kat JB dulu, tiap kali pergi sekolah (kadang masa balik sekolah) especially kalau hari Isnin, mesti jumpa those used kelongsong (hehehe meminjam kata-kata nenek aku) kat tepi jalan menuju ke tepi laut tu.