Thursday, August 07, 2008

Warna- warni

1. Bumi Scotland, langitnya selalu kelabu. Kadang-kadang membiru. Cerah. Cantik.

2. Sebulan lepas, kami berlima merentas bumi Scotland. Panas. Terik. Kulit terbakar. Hitam. Tak cantik dahhhh. Ish ish ish.

3. Elly, aku sudah warna rambut. Kali pertama. Inai, biru indigo. Tak berjaya. Balik pada warna asal. Aisey.

4. Geram. Aku inai kuku di lima jari. Biru indigo. Berjaya! Yay! Ala-ala Gothic.

Semalam Amang nampak. Dia tegur.

"Eh, kenapa dengan kuku awak? Tersepit pintu ke?"

Argh! Amang tak faham konsep Gothic Muslimah aku! Hahahaha... erk! Alahai

9 comments:

orangjahat said...

hehehehe...

Gothic Muslimah.. yerk?

nih kira mazhab baru ke apa? :P

jangan sampai ciklynda tau.. beliau ada kitab al-umm.... heheheheheh

akuatik said...

sepitkan aje semua jari kakitangan tu huhuhu

indera kencana said...

Aduhhh la...
sakit perut ketawa

bimmer553 said...

JEMPUTAN. Glaswegian's Homecoming/Get-together pada 23 Ogos (Sabtu) jam 8 malam di Hotel Singgahsana PJ. Kesempatan untuk kita semua berjumpa sebelum Ramadhan. Mai jangan tak mai no .... sila beritahu Glaswegians yang lain ye !

ciklynda said...

Gothic Muslimah.. ?????

Mimi Amilia said...

sepatutnya letak gambar..baru diorang paham camner gothic muslimah tu..muahahaha

khairyn said...

salam

OJ
erk! Hahaha.. Syy... tak de la sampai macam Marilyn Manson tuu..

akuatik
hehe inai ada lagi. Aku rasa akan ku 'sepitkan' semua jari. Tapi nak tunggu rayalah. Baru vogue! kekeke

indera
hehehe.. tak de kerja punya orang.

Bimmer
sudah diwar-warkan dalam yahoo group. Tungguuuuu!!

Ciklynda
yess!!

mimi
tak mohlah. I kan pemalu kikikiki

orangjahat said...

haaaa kan ciklynda dah nampak..

nnt beliau mengeluarkan nas2 daripada imam shafi'e (a.k.a abang p.e) baru kau tau...

huhuhuhuh.. hell yes!! letak gambar!! letka gambar!!!

zura said...

dah kukata, mesti orang tegur jari tersepit di pintu ker...