Monday, March 19, 2007

Bismillahirrahmanirrahim...


Ya Allah, ya Rahman ya Rohim. Berikanlah aku kekuatan untuk menjirus air ke badan dan bukan setakat anggota wudhuk sahaja.
Amiin...

16 comments:

Pa'chik said...

lho.. mana pegi cerita sebelum ni?

13may said...

Amin.

kingbinjai said...

sejuk ya?

izinni said...

huhuhuhu ... cerita tengah malam tadi dah kena kidnap dengan alien. hehehhe

Azhar Ahmad said...

Adehhhh... romantiknya blog nehhhh

blackpurple said...

Terasa juga sejuk dan dinginnya dari sini... :)

akirasuri said...

oh ohh musim sejuk ek :D
selamat mandi :D

INDERA KENCANA said...

Sejuk dan dingin menusuk tulang...

Cantik gambar yang khairyn sertakan di sini...

khairyn said...

salam

pa'chik
boleh mendatangkan kekeliruan. Baik dipadam saja. Bila dibaca lagi dan lagi dan lagi, memang terlalu banyak ralatnya.

May,
Saya berjaya mandi!!!! yeay!!

king,
Apa orang kata? Colder than the witch's tits hahahahaha

izinni,
aku sudah tong sampahkan cerita tu! Yeay! Aku dah sembuh.

encik azhar,
Tengah merindu ek?

Purp,
Badan dah kelubung duvet, selamat. Katanya bakal salji lagi hahaha. Beku.

Akira,
Demi maruah perempuan Melayu, ku gagahi juga menjirus air ke badan. nota : shower rosak so mandi debush debush.

indera,
Kalau boleh dalam rumah pakai winter coat. Bukan tak de heater tapi sayang nak on, mahal weh. Almaklumlah pelajar miskin hahahaha

Iman Mawaddah said...

Kak..kebetulan pula, malam tadi saya mimpi saya g oversea..salji sejuk sangat..menangis2 nak balik Malaysia balik haha..betul saya cakap..tak tipu.

kemat said...

salji...bestnya, biler nak merasa.. dulu pergi German musim sejuk dah abis ruginya...

khairyn said...

iman,

susahla nak percaya, kamu kan blogger, wanita. hahahaha. Apa maknanya mimpu iman tu ek?

kemat,
tak rugi tak rugi. Nak rasa salji, mailah ke hemisfera utara ni dalam bulan 1, 2 atau 3. errr.. freezer pun ada 'salji'. Ish!

Iman Mawaddah said...

Sampai hati usus betul..tak caya udah la hehehe

Pa'chik said...

kau malu ya takut orang tau ko jadik penguin semalam? hahaha...

khairyn said...

iman,

ok la percaya percaya hehehehe

pa'chik
kalau setakat jadi penguin, dugong ke manatee ke, tu hal kecik tu. Tak kisah pun ;) Binatang2 tu pun cute. Saya, sweet. hahaha

cute and sweet.

jun said...

ais tu letak sirap pon sodap !!