Sunday, June 17, 2007

Sudirman Cup

Gambar sekitar Piala Sudirman.

Indonesia Vs England.

Tempat : Scotstoun International Arena (di bahagian Utara Sungai Clyde)

Keputusan : Indon 3 - England 2

Maaf gambar kurang memuaskan. Diambil menggunakan phone-camera 3.2 pixel Sony Ericsson K800i. Duduk jauh kat bahagian atas.

pssstt... Member kat Brunei kata dia nampak tudung saya hahaha! Along kat KL tak nampak-nampak hahahah cheh!

Kami sokong Indon (ya..ya Dr Sood, hari ni kami bukan kacang lupakan kulit malah ingat lagi dari mana asal usul benih di bawa hahahaha). Tapi tadi tang beregu I was torn between two nations. Kena sokong Indon sebab serumpun but at the same time hatiku terikat dengan abang Robert Blair... si botak (oit botak ni bukan macam botak entry kat bawah ye!). Botak ni terrer main badminton. Botak ni tinggi. Botak ni smash sampai 262kph. Botak ni errrr.... muah!!! lalalalala

ok gambar esok caption. Mau tidur dan mimpikan abang berd berd hahaha








psst pa'chik... awat jerit jerit mintak tulung kat tingkap tuuu? Ada urgent? tunggingkan aja dlm inbox.

13 comments:

Pa'chik said...

takde apa.. nak mintak resepi ayam...

kingbinjai said...

uiks, skandal ni... ha ha ha

Pa'chik said...

indon vs inggelen/denmak.. sokong inggelen/denmak
indon vs cina, sokong cina
inggelen/denmak vs cina, sokong cina gak
inggelen vs denmak.. tak kira la sapa menang..
cina vs koriya, sokong koriya

Pa'chik said...

oit,
ko check pasal cerita nih buleh?

13may said...

hehhe....bunyik mcm ada skandal kat sini...

hahha

bang_gugar said...

salam,

balik kampung..

ooo.. balik kampung..

lagu sudirman..

(",)

blackpurple said...

Piala Sudirman itu mangambil nama Sudirman kan [isk..apa lah punya soalan]

Kecewa, bergu Malaysia dah mula 'pancit' dan besar kepala... :(

akirasuri said...

hui hui hui.
abang berd berd..
ha ha ha.. pokcik ke abang berd berd tu :p

So'od said...

oh kali nih kamu bukan kacang, tapi tempe!

*larikkkkkkk

So'od said...

oh cik akira suruh sy ckp ni kat cik khairyn..

jalok ambong sitik!

*larikkkkk

ainee said...

salam.

oh bestnye melihat permainan badminton. seusai exam ni.

zabs said...

Salam,
Selepas era "Sidek's brothers", badminton agak kurang diminati lagi. Walaubagaimana kalau nak jumpa mereka, balik Malaysia nanti, boleh lah datang makan di Restoran Kereta di Danau Kota, Setapak.

khairyn said...

salam

pa'chik,
semua resepi ayam puan reporter yang ajar. Basic jer.

king
hahaha. Syyyy....

pa'chik lagi,
Tak suka masuk majoriti.

pa'chik lagi lagi
Hahaha.. tak kuasa la nak check. Tapi memang banyak degree ke PhD online. Bayar jer.

May,
Dia tak datang dalam mimpi laaa.. sedey hahahaha

bang,
salah sudirman neh, hahaha

Purp,
Ayoyo, itu Sudirman Indon tuh, Dick Sudirman.

akira
hahaha.. Abang Bert tu belum lagi pangkat pakcik hahaha (wah wah wah)

So'od
Err.. tempe pun buat dari kacang ler, kacang soya huhu

So'od lagi
macam mana nak ambong, baru jalok dah lariiii... meh sini meh sini cepat!

ainee
ye, memang seronok. Lagi best jadi penonton jer hehe

bro zabs,
betul, lepas era Sidek brothers, badminton dah macam kurang menyengat. Semangat badminton macam dah hilang dah.