Thursday, August 09, 2007

Bodoh!

Mana punya setan gondol yang dah hantar 'ulat' buat onar kat sini neh!

Ada masa tengok la ni.




Sapalah nak jadi 'si lembu jantan' yang boleh tolong 'anak anak lembu' yang hampir menjadi mangsa 'singa singa lapar' dan 'buaya' yang suka ambil kesempatan??

21 comments:

mak lang bedah said...

Salam,

Khairyn, are you studying in Strathclyde? Saya pun akan ke sana nx month, as a housewife. Husband yg akan study...really enjoyed your blog. Gave us some insight into life in Glasgow. Keep it up.

kemat said...

hahah..kene spam..tak per..it tambah rating tu...

Pa'chik said...

Ooit... bukan aku. sumpah. betul-betul ni. memang bukan aku. aku tak tau apa-apa pun.

celaka tu buat lagi dah.. dulu yang aku tules satu entri, dan kau la yang tanya apa yang ditulis tu...
nasib baik aku pakai haloscan.. dah blog dah ip dia tu dari mengomen di blog aku... celaka punya cina!! tarik balik sitizenship dia...

izinni said...

memang bodoh. errr aku nak tulis ba alif ba ya buleh tak??!! b.a.b.i!! aku pun dah kena ... setan gondol. jenuh aku kena delete semuanya. hampeh!!

oiitt pa'chik .. check IP setan tu! cina yg sama ke? syaitonirrajim betui!

khairyn said...

salam

mak lang bedah,
ya ya.. di Strathclyde. Kita jumpa Raya nanti hehehe InsyaAllah.

Kemat
heh! Malas nak layan orang tak berapa nak cerdik ni.

pa'chik
aku rasa memang dia datang dari blog ko la ni. Tak kira! Aku nak marah ko tapi aku tak panggil ko setan gondol. Aku panggil ko DEAR balik!!!!! Ke nak aku upgrade panggel SAYANG???

izinni
panggil la apa nak panggil pun manusia ni. Buang masa aku jer marah org macam ni. Am not going to stoop so low to his level.
Kita kan lebih bijak dari dia.

Pa'chik said...

oit.. tak sama.. yang mencarut kat blog aku ip dia 210.187.192.5, ko punya 60.53.181.#.
Blog madu ko ni tak tau la pulak...

khairyn said...

hahahaha

tak kira! Aku tetap salahkan ko gak. Sat aku nak letak video dr youtube. Sangat la relevennya dengan keadaan di tanah air hehehe

Anonymous said...

jawapan kepada soklan berdasarkan yutiub tu: abang john, boleh gitu :)

-gputeh

khairyn said...

gputeh,

haaaah hari tu gelakkan aku panggel abang Chard, la ni sapa yang panggel abang John??

cak lub ba!! abang chard.

Pa'chik said...

ntah la.. yang kononnya lembu jantan tu, nampak gaya dok bercanda ngan laki anak singa tuh... bermesra-mesraan. Mereka macam berkonspirasi pulak menipu anak-anak lembu.. kekekek...

mak lang bedah said...

Salam,

Khairyn, sori la kacau...kat area you duduk tu, biasenye anak2 Msia sekolah kat sekolah ape ? What's the nearest school ?

Saya ada anak 7 tahun..tadi bukak website Scottish schools..tengok Hillhead Primary..aisey depa serve halal meals la everyday..fulamak ..bulat la anak aku..

Azhar Ahmad said...

Hummm no komen... Pasal sangat2 terkjut.... Hummm bagi saya yang bersalah, orang yang ambil movie ni....

blackpurple said...

Huh! Berjanggut tunggu dia habis streaming!

Sekarang musim setan gondol mengganas ekk!

khairyn said...

pa'chik
hahahaha.. erk! tengok lembu(er, sebenornya kerbo) yang lain dok takut-takut nak 'bercanda' ngan singa.

Mak lang,
Rasanya sekolah kat sini no problem. Depends dok mana. Sekarang ni ada ura-ura nak develop Sekolah Malaysia di Glasgow. updated details belum diterima lagi. Tang bulat tu bukan takat anak2 jer, mak budak pun boleh bulat. Sejuk je makan, sejuk je makan. hahaha.. bercakap dari pengalaman neh!

enchek Azhar,
Errr.. that's nature. Yang kuat makan yang kecik. Orang ni kira sangat2 bertuah dapat tengok perebutan anak kerbo secara live hehehe

purp
alah kesiannya. strymix lembab ek? ish ish ish..
ya ya.. itu setan gondol itu.. patut dipotong tu hahaha

ELLEMILANO7 said...

aku nak tumpang lepas geram boleh tak...aku rasa bila banyak sangat makan b.a.b.i itu ler jadinya...ular pun makan...rimau pun nak makan...tapi aku teringin nak makan meehoon ngan ayam goreng hang...rindunya...sejak berkelana kat tempat orang ni masakan hang pun makin sedap...kalau tak dulu hang masak air je..eh ye ke, aku rasa air pun kita beli kat luar gak kan...air kaler2 bak kata Dura...teringat2 air jagung..slurrppp

Pa'chik said...

oit.. satu hal lain, rasa buleh diibaratkan lembu tu jugak sebagai orang-orang yang mendewakan mereka tu.. bila rasa dah ramai, mula la nak tunjuk kuat.. ada ke mintak duit zakat supaya bagi kat dia.
Mintak pulak dibikin satu 'kandang' untuk mereka bagi setiap taman perumahan.
mula nak melampau dah tu...
macam lembu-lembu tu la...

khairyn said...

elly
hahaha.. tu yg maleh nak geram marah kat orang neh. Aku dah cool, orang lain plak berang tak abis abis hahaha.
Meehoon aku sedap ek? ayam goreng aku tambah sedap ek? hahaha.. Meh sini datang bawak meehoon, aku goreng lagi hahaha.. oit! rindu kat hang!!

pa'chik
itu worang sangat mengada2. Byk sangat tengok pilem nari2 nyanyi2 tuh. Sekali aku dusyum kang kalah paddayappa.
Sebenaqnya aku tak salahkan depa, aku salahkan orang2 atasan. Lembik mengalahkan cuq keria cik mimi hari ni! hahaha

Pa'chik said...

haha.. kesian cikmimi... dah la penat ngopek kulit ubi tuh sambil mengomen diblog gaki... ko kutuk pulak ek... hahaah....

Anonymous said...

dah lama abang john tu, tapi aku tak suka abang richard...tapi abang harry ok gak- harry jasper kennedy :)

-gputeh

ps: gi tengok piping band tak?

Mimi Amilia said...

ntah..sian kat cik mimi nih..
penat tau buat cuk keria..ahahahhaha.
yum yum yum..sedap walaupun lembik.bukan salah i yer..salahkan keledek UK.hihihi

khairyn said...

pa'chik
syyyyy... jangan bising.

gputeh.
dah sapa pulak dia ni?? Prince Harry aku kenai la hahaha.. Tak kira! Abang Chard tetap di sanubari. Harta awam pun harta awam lah. hahaha

mimi
erk! lembik pun sodap hahaha.. ya ya salahkan ubi UK hihi