Monday, August 27, 2007

Selamat ye.



Pejam celik pejam celik tak sangka dah setahun berlalu.

Untukmu,
Selamat menyambut ulang tahun yang pertama, Sayang.



p/s : lain kali naik bukit tu, berhentikan kereta dulu. Fokus betul-betul baru snap. Takpun belilah kamera canggih. Tak cun la guna kamera telefon. Nanti ai balik kita pergi sana lagi ye yu!

23 comments:

Anonymous said...

Sayang,

Selamat ulang tahun pertama. Walaupun jauh.. tapi kita tetap dekat. Rindu? Tiap kali rindu itu tiba, air mata pasti menitis.
Insyaallah... jika diizinkan Allah, tak lama lagi kita akan bersua. Sabar ya.

p/s: Masa snap gambar tu masa kereta berhenti la tu. Tapi nak buat camana, setakat kamera hp, tu je la yang mampu. Bila yu balik, kita sama-sama ke sana ya. Macam waktu dulu-dulu...

zura said...

Waduh!Teruja aku membaca. Air mata meleleh pun tak sedar bila mengetahui kau rupanya dah bertemu dengan sidia setahun lalu...Tahniah! Wahai sahabat. Aku akan doakan agar Allah akan membukakan jalan untuk korang berdua bertemu...uhuk..maafkan aku, tak dapat menahan air mata gembira ini.

Cik Kema said...

adeh! semua dok feelin2 neh.

nak tumpang sekaki gak la...

sayang...

he he he ;)

Azhar Ahmad said...

Huhuhuhuhu, gosh... Jiwang karat sehhhh

Pa'chik said...

baru tumbuh gigi la neh... kekeke... buleh jalan dak lagi neh?

Mimi Amilia said...

hik hik hik..
(jenguk2 bilik sebelah senyap2)

khairyn said...

salam

anon
huhu love ya! miss ya! wakakaka.
kau aku. berdua atas bukit. Makan!!

zura
ya ya, nanti loe bakal gue jadikan superrrstar. mau? hahaha..

cik kema
sayang yu!

enchek azhar
oit! jangan jeles hahahaha

pa'chik
huk aloh, tak leh nak feeling-feeling aaaa hahaha

mimi
syy.. orang sebelah baru dapat mainan baru. Sudah clean gitu! Best!!


Err.. sebenarnya hari ni genap setahun saya mai sini. Waaaa... dah 12 bulan. 365 hari. huhuhu.

zwitterion said...

ooo..dah setahun ye..moga selamat semuanya :)

zurd said...

Dah setahun. Takper, sekejap je masa berlalu, tak lama lagi kita boleh berdua-duaan macam dulu-dulu. Muahsss...

Jiwang? ni baru kat sini. In person? TAK LARAT n TAK KUASA nak layan.... betul tak khairyn? hhahahahahha

Pa'chik said...

oh nak pilin-pilin.. okeh... kekekek...

akirasuri said...

huhu..
ai sayang yu jugak..
wakakakaka..

ELLEMILANO7 said...

sayang menyayang...cinta dikenang...punca kasih menjadi rindu...ohoooo....haa sambung..sambung...ewah...aku katil atas kau katil bawah.

13may said...

oh! tidakkkkkkk!!!!!!!!!!!

hahha hahha hahha.... :P

ps: moga berbahagia...jgn lupa deting kita ;)

mak lang bedah said...

Salam

Aiseh..jiwangnye...

bagi la can kat org nak berdating sekali sekala..

Ni nak habaq, tengah september ni ada sekumpulan rakyat m'sia tiba di strathclyde..ada dari upsi, ada dari utm, kolej kominiti..semua datang nak belajar kat scotland..

doa kn kamisemua selamat tiba dan selamat habis belajar nanti..panjang umur boleh jadi saksi nikah kat masjid strathclyde..

mak lang bedah said...

Salam

Aiseh..jiwangnye...

bagi la can kat org nak berdating sekali sekala..

Ni nak habaq, tengah september ni ada sekumpulan rakyat m'sia tiba di strathclyde..ada dari upsi, ada dari utm, kolej kominiti..semua datang nak belajar kat scotland..

doa kn kamisemua selamat tiba dan selamat habis belajar nanti..panjang umur boleh jadi saksi nikah kat masjid strathclyde..

khairyn said...

salam

zwit
ya dah setahun. three more to go!!

zurd
mai jangan tak mai. Hang la tukang che'egu jiwang aku lalala. Marah pun aku tak dengaq, cakap lembut lagi la aku tak dengaq hahahaha

pa'chik
eh? aku piling ngan ko buleh? huhuhu

akira-san
ai sayang yu sama. juta juta juta juta juta lemon

elly
oooh lihatlah diriku .. lalala.. bestnya dulu melalak dalam bilik hostel yg gulap gulita sampai kena marah hahahaha

mak lang
mai sekali satu kapai ka? 10hb depan pun ada sorang nak mai. Dah inform glamnet ka? Berapa hb tu? Ada sapa2 ambik kat airport ka? Docs sediakan awai, la ni mungkin cerewet sket sebab hari tu dah ada org dok pakat letup airport tu. Apa2 emel je la kat saya.

huh nikah kat stathclyde? hahahaha.. buleh difikirkan bila calonnya ada kakakakaka

khairyn said...

khas untuk ah may!

Takkan kulupa deting kita. Makan pesemboq sambil melihat mentari terbenam di batu ferenghi (salah eja) dan lepas tu kita solat maghrib pas tu kita bla bla bla hahahahaha

lapar laa

mak lang bedah said...

salam

kami pun tak tau bila nak naik flight. Maybe 26 sept (geng upsi). Dua org buat phd education, yg lain2 buat engineering.

Ni dok kalut..visa tak buat lagi. Insya Allah jumpa kat sana

khairyn said...

la ni nak buat visa depa nak tengok perjanjian rumah, tau kan?

Kalau dah ada perjanjian rumah kat sini tu baru boleh buat visa. Biometric pun dah introduced kat visa office tu.

blackpurple @ jowopinter said...

Selamat ! [dibaca 7 kali]

Selamat untuk apa ini ekk? [BP, yang kau menyibuk nak tau apa pasal? ha ha..]Tak ada buat makan-makan ke? He he he

diya said...

sis khairyn...

tahu tak tadi diya jumpa apa? Tadi diya masuk blog kak su... then diya masuk pulak website jemari seni... then diya nampak satu preview buku... Really interesting..

Pastu diya tenung nama penulis tu. Rasa mcm kenal.

Rupanya mmg diya kenal. Uhu... sis khairyn nye buku rupenya.

Dah kuar nanti, diya beli then diya nak signiture sis kat situ. Boleh tak?? Plzzzzzzzzz

khairyn said...

salam diya
hihi insyaAllah mungkin bulan depan 'lahirnya'. Harap Diya tak kecewa pula bacanya nanti.

nak signature? huh! Jauh ni. InsyaAllah. Alahai....

our said...

wah...our pun dah tertawan ni.. lama x baca novel asyik baca conan je..pantang nmpk kdai majalah cari conan. Kini siri conan tu dah hampir complete (siri melayu le)

Oh ye, pic. tu jadi wallpaper our. tu yg our nk tulis masa bukak comment ni..nice.. our memang suka tgk langit x kira bila. leh ghalit tgk suasana senja, bintang malam & sinar mentari pagi...MasyaAllah...